26 dic 2012

22-12-2012 CURSA NADALENCA DE SUECA

“Vés per on, ve Nadal”. Molts són els senyals que ens mostren la proximitat del Nadal al nostre poble. Als ja clàssics com la il·luminació dels carrers, la decoració dels aparadors dels comerços, el naixement instal·lat a la plaça de l'Ajuntament, la cançoneta dels premis de la loteria etc..., cal afegir des de fa uns anys la presència de sers estranys. Monstres, banyistes, surfers, pallassos del circ, guerrers, pardalots, ocellets, forçuts i també atletes, es concentren al carrer Sequial per participar, cadascú a la seua manera, en la Cursa Nadalenca de Sueca.
 
“A Nadal, fred com cal”.Dissabte 22 per la vesprada, amb temperatures que burlaven el refrany, gent de Sueca i arribada d'altres localitats, després que la loteria passara de llarg, anaven conformant-se amb tindre salut. Abillats amb gran diversitat de vestimentes, enginyoses moltes d'elles, treballades totes i incòmodes algunes, es van situar a la línia d'eixida de la 6a Cursa Nadalenca de Sueca. Durant dues voltes a un mateix circuit l'empedregat de carrers cèntrics de la nostra ciutat, es va vore envaït per l'alegria, diversió, bon humor i per suposat l'afició a l'activitat física de centenars de corredors i corredores de totes les edats.
 
Els qui més seriosament s'ho van prendre, van vore recompensat en el podi l'esforç de recòrrer el més ràpid possible els 3,500 metres del recorregut. L'atleta d'Albal, Miguel Vázquez va ser qui primer va completar les dues voltes en categoria absoluta masculina, mentre que en dones la primera va ser Neus Quiñonero de Guadassuar. El xiquet més ràpid va ser el suecà Àlex Bonet i la primera xiqueta la corrioleta Aina Pérez.
 
En el terreny artístic el premi a la disfressa de grup va ser atorgat als terrorífics components de “La Familia Monster”. Destacà per la seua originalitat i va ser també premiat, el grup de“Massers de l'Ajuntament” que amb les disfresses elaborades amb paper haurien pogut participar en actes oficials on es compta amb la presència d'estes figures. El portador de l'altra creació premiada, “King-Kong a l'Empire State”,va aconseguir acabar la cursa malgrat no estar dissenyada seguint criteris d'eficiència aerodinàmica.
 
El col·lectiu “A passar-ho bé” no va faltar a esta cita amb la diversió i l'esport i va rebre un recordatori de mans de la regidora d'esports Tere Ribes, perfectament integrada en la festa amb la seua disfressa.
 
Components de la PENYA POC A POC
en el moment previ a la donació
Esta cursa ve celebrant-se gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament de Sueca i la Penya Poc a Poc, els integrants de la qual organitzen l'esdeveniment d'una forma totalment desinteressada. A més de d'oferir a tots els suecans la possibilitat de participar en un acte esportiu, porten la festa als nostres carrers. En l'aspecte humà, destacar el caràcter solidari del grup i de la carrera que organitzen, el beneficis de la qual són donats íntegrament a l'Asil d'Ancians de Sueca. A tots els seus components, gràcies i enhorabona.
Bones festes.
“Alegra't, panxeta, que Nadal ja ve; menjarem carneta i arrosset també.”

CLUB D'ATLETISME CORRIOLS DE SUECA

No hay comentarios:

Publicar un comentario