7 ene 2013

SAN SILVESTRES I XERACO

Durant els últims dies de l'any que mor, les curses atlètiques que es celebren pels carrers dels nostres pobles i ciutats, asseguren als seus participants una bona dosi de salut i diversió. Són les populars sansilvestres que tenen lloc el 31 de desembre (o abans) dia del sant del què agafen el nom. Una magnífica ocasió per iniciar-se en la carrera a peu per tractar-se de distàncies relativament curtes i pel caràcter no competitiu amb que s'ho prenen la majoria dels participants. Sueca, Tavernes de la Valldigna, Silla, Algemesí i Albalat de la Ribera han estat les poblacions que han celebrat esta festa saludable i divertida i on hem pogut trobar un gran número de membres del C.A. Corriols de Sueca amb la indumentària que clarament els ha identificat.

Ja en l'últim dia de les festes i com a regal de Reis, Xeraco (La Safor) organitza un magnífica volta a peu que concentra més d'un miler d'atletes desitjosos de reprendre l'activitat esportiva després de les festes i en molts casos per llevar-se de damunt els grams (o quilograms) guanyats durant les llargues estades a taula. Els 15.000 metres del seu recorregut en són un bon començament per aconseguir ambdós propòsits. Amb temperatura quasi primaveral i sense vent, el regal encara va ser millor. Inici prometedor si tenim en compte que “Per Nadal al sol i per Pasqua al foc, si vols que l'any siga bo”.

Els resultats dels nostres esportistes van arrodonir el matí del dia de Reis. Àlex Juan va volar a un ritme de 3 minuts i 27 segons el quilòmetre entrant 3er de la categoria Sènior al completar els 15 quilòmetres en 51'49''. També volà David Nadal amb una mitja de 3'35'' el quilòmetre. Vicent Pérez ho feia a 4'17''. En grup entraven amb el mateix temps (1:10:55) Ernest Martínez, Carlos Pérez, José P. Ribera i Lucas Soler. Completà la representació masculina Ricard Pérez.

Elena, Sales, Julia i Chus, en els primers metres de Xeraco
Entre les dones nervis, dubtes i il·lusió. Era la primera vegada que cobrien la distància Sales Gutiérrez (que entrà en meta després d'1 hora i 30 minuts d'esforç junt a una atleta amb més experiència com és Julia Iborra) Maria Elena Ferrando i Chus Ferrús. Ja poden fer el 15,000. Una vegada superat el repte, de segur que no serà la carrera més llarga que facen.

Altres resultats: en la Mitja Marató de Picanya-Paiporta, David Nadal va completar els 21.095 metres rodant a un ritme de 3 minuts i 47 segons el quilòmetre i Víctor Colom agafant-li el gust a esta prova, ho feia a 4 minuts i 56 segons.

 CLUB D'ATLETISME CORRIOLS DE SUECA

FOTOS

No hay comentarios:

Publicar un comentario