4 dic 2012

04-12-2012 VINARÒS I ALGEMESI

Amb l'arribada del fred comença el circuit de cross a la nostra comunitat. Diumenges de matinades per estar a l'hora als sempre llunyans paratges de les localitats que organitzen estes proves. La primera va tindre lloc diumenge passat a Vinaròs, on a les dures condicions físiques del recorregut amb desnivells i terra molt irregular, s'ajuntaven les climatològiques amb protagonisme de les baixes temperatures i el fort vent.

Aina Pérez, primer Corriol en actuar, debutava en la categoria infantil i se les veia amb atletes quallades i de gran qualitat. Va entrar 7a en meta després de cobrir els 1500 metres de la seua prova en menys de 6 minuts.

Maria Martínez Gutierrez
            En alevins representació de les “dos Maries”. Maria León (8a)recorria en 4 minuts i 10 segons el kilòmetre de què constava la carrera i Maria Martínez, morta de por en els moments preliminars ja que no havia participat en cap cross,  s'oblidà dels seus temors en escoltar el tret d'eixida, com ja és habitual en ella, i va salvar la distància en 4 minuts i 32 segons.

En Júniors Laura Pérez va aconseguir puntuar al quedar 6a en una dura carrera de 4.500 metres, guanyada per l'atleta del F.C. Barcelona Ingrid Pino, mentre que Andrea Pérez que està molt lluny de l'estat de forma al que ens té acostumats ja que ha començat fa poc a preparar la temporada, abandonava sense acabar el recorregut.

Tampoc acabaren els seus 9.000 metres els nostres veterans Carlos Pérez i Julián León per problemes físics mentre que Vicent Pérez coneixedor del circuit per participacions anteriors, ho feia en poc més de 38 minuts. En esta prova a les dificultats que hem esmentat abans, s'afegeix una distància incomprensiblement llarga per tractar-se de la primera del circuit de camp a través, a base de 6 voltes a un mateix circuit.

Miguel Angel Ibiza
             Més prop van anar, però més hagueren de córrer, els 4 Corriols que participaren en la Mitja Marató del Samaruc a Algemesí.  En 1 hora i 20 minuts arribava el corredor classificat en 21a posició de la general, el nostre David Nadal, un atleta que avorreix els que el miren quan entrena, mentre pega un munt de voltes a Polinyà, el poble on viu. També va estar José Pascual Ribera que va fer el recorregut amb unes característiques calcades a les del nostre terme, en 1:41:53. Altres dos atletes del club van ser Víctor Colom que ja s'ha atrevit amb els 21 km igual que Miguel Ángel Ibiza, el qual  amb un fort refredat i “carregat de mocs” com deia la seua dona, va ser el  Corriol que més temps va lluir la samarreta en esta edició de la del “Samaruc”.