17 dic 2012

EL RAVAL, RAFELCOFER, YECLA...

  

            El dia de la Constitució és la data fixada per l'Associació de Veïns del Raval de Gandia per celebrar la volta a peu a esta popular i comercial barriada. Una volta ja tradicional, la 20a en esta ocasió, que congregà prop de 2500 atletes i que va complir els objectius dels organitzadors:    acostar l'esport al major número possible de persones i donar a conèixer allò que més s'estimen els seu habitants. Els Corriols aprofitaren el caràcter no laborable de la jornada per unir-se a la festa.

Alba Leon va repetir podi a Gandia
            Aina Pérez, Alba Salvador i Juanjo Iborra obrien l'acte junt a un excessiu número de participants de la categoria infantil. Eixides massives en carrers estrets que provoquen moments previs angoixosos i més d'una caiguda. En alevins eren Dídac Ibiza, Maria León, Maria Martínez i les bessones Andrea i Alba Soler les que passaven pel mateix calvari, mentre que en benjamins ens representava Maria Alberola. També vam tindre l'ocasió de vore la menudeta Neus Ibiza, començant a donar els seus primers passos en el món de l'atletisme. La sorpresa la va protagonitzar la imprevisible Alba León en els prebenjamins, la qual en una carrera curta i salvant els obstacles que suposa la gran quantitat de participants, es plantà segona en meta, posició que també va aconseguir la júnior Laura Pérez després de recórrer els seus 10.000 metres en la carrera absoluta, en la qual van prendre l'eixida 11 corriols adults més.




             Per altra banda, el cap de setmana passat va ser molt profitós per a la gent del C.A. Corriols. El primer regalet ens el feia Lluís Fos, el nostre saltador, que com a bon corriol va volar sobre el llistó col·locat a 1 metre i 74 centímetres d'alçada i quedà segon en el campionat provincial per clubs celebrat al pavelló Lluís Puig.



Corriolets a Rafelcofer
     Diumenge va ser l'apoteosi a la carrera popular de Rafelcofer (La Safor). Durant l'escalfament i amb molt bon ull, una mare, en vore els atletes de la nostra escola, deia a la seua filla: “tu ves a la teua que estes de Sueca són professionals”. En 7 ocasions van pujar els corriols al podi: Lorea Espasa (2a) i Núria Aliaga (3a) en prebenjamins. Dídac Ibiza (2on), Andrea Soler (2a) i Maria León (3a) en benjamins i Maria Martínez (4a) no pujà per poc així com  Alba Soler (6a). Aina Pérez va ser 2a en alevins i les més menudes Mar Soler, Alba León i Neus Ibiza prenien part en una cursa molt curta i ràpida amb regals per a tots.

            També a Rafelcofer, David Nadal va llavar l'honra dels corriols adults i es va sumar a la festa dels trofeus, aportant-ne un més que l'acreditava com a segon classificat dels veterans B. Els altres majors, contents amb la cursa i els resultats obtinguts, van ser Sales Gutiérrez, Julia Iborra, Alícia Rocher, Vicent i Carlos Pérez, Ernest Martínez, José Ribera, Francisco Espasa, Julián León, Joan Aliaga i Miguel A. Ibiza.
 
            
Laura Pérez, 4a júnior al cross de Yecla
      I més encara: a Yecla (Múrcia) en la celebració del seu cross nacional,  Laura Pérez va ser 4a i Blanca Mur 8a. A Elx Andrea Pérez participava en la peculiar, terrorífica i divertida carrera dels zombis. Finalment a Villamayor (Salamanca) es deixava vore en la seua cursa el corriol castellà, Pedro Gallego.


 

 

 
 
 
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario