10 dic 2012

PRESENTACIÓ DEL CLUB D'ATLETISME CORRIOLS DE SUECA


            Al saló d'actes de la Casa de la Cultura de Sueca es va celebrar dimecres 5 de desembre la presentació del Club d'Atletisme Corriols, una emotiva cerimònia que va congregar més d'un centenar de persones entre atletes, responsables del club, familiars i simpatitzants.
            Magistralment presentat pel també membre del club, Emili Chaqués, l'espectacle començava amb paraules de benvinguda i amb un audiovisual que recollia l'espontaneïtat i la simpatia en l'activitat física habitual a l'estadi municipal, dels xiquets i xiquetes que formen part de l'escola esportiva. A continuació eren anomenats de major a menor edat tots ells, 63 en total i els seus dos entrenadors.
            Els parlaments s'obrien amb la lectura del comunicat de l'escriptor, professor, investigador i veu de l'atletisme popular, Recaredo Agulló que agraïa tot allò que l'atletisme li havia donat, que era molt, i desitjava una llarga singladura al club que es presentava.
            A continuació prenia la paraula Julia Iborra, presidenta del col·lectiu, que va presentar en primer lloc, els membres de la seua Junta Directiva. Dirigint-se als menuts, a qui considera l'actiu més important, va destacar els beneficis de l'esport sobretot la capacitat que té l'activitat física de crear amistats: “.. això de cansar-se junts, unix molt..”. Aconsellà també a traure ensenyances del fet de guanyar o no i per damunt de tot a gaudir de la pràctica esportiva.
            Representant l'ajuntament de Sueca, les seues regidores Pilar Moncho i Raquel Tamarit, van destacar la garantia que suposava per al bon desenvolupament del projecte que es presentava, el grup humà que n'era el responsable, tant per la seua capacitat com per la seua experiència.
            També des de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana a través del  seu vicepresident el suecà Manuel Cortés, s'expressava el desig d'un llarg camí d'èxits i l'oferiment tant d'ell com de l'organisme que representava, d'estar a la disposició del club en tot allò que necessitara.
            A la foto oficial dels atletes i entrenadors, directius, representants municipals i patrocinadors, van seguir paraules d'agraïment a tots els que havien facilitat els primers passos del Club d'Atletisme Corriols i una divertida projecció.
            Finalment tenia lloc a la Societat Recreativa “La Agricultura” una degustació dels exquisits aperitius elaborats per pares, mares i familiars     que reunia les aproximadament 120 persones que havien assistit i participat a l'acte.

 FOTOS DE LA PRESENTACIÓ

C.A. CORRIOLS DE SUECA

No hay comentarios:

Publicar un comentario