29 dic 2014

28-12-2014 FI D’ANY, NOVES IL·LUSIONS



             “Estimats Reis Mags d’Orient, enguany m’he portat molt bé. He tret molt bones notes i he fet cas als meus pares quasi sempre. Sé que aquest any la situació està malament. De fet, mon pare ha perdut el treball i li tira la culpa a la crisi, que deu ser alguna mala persona. Tot i això, l’he vist molt feliç perquè ha aconseguit fer tot allò que s’havia proposat. El mes passat va fer la marató de València. 42 quilòmetres, ni més ni menys! Per això, només vull demanar-te molt poquet: m’agradaria que em portares unes esportives per a córrer i així poder divertir-me i quan siga gran poder fer la marató com ell. No vull res més perquè entenc que tot el món vos demanarà moltes coses i no podeu satisfer tots els desitjos. Jo continuaré portant-me bé i animant a mon pare i a ma mare que són els millors del món. Adéu!”

            Evidentment, s’acaba l’any i els nostres corriolers van ultimant les darreres curses de l’any i pensant ja en els nous propòsits per a l’any que ve. Hi ha que, com a xiquets, s’il·lusionen amb nous projectes cada vegada més agossarats, d’altres es plantegen iniciar-se en distàncies noves i hi ha qui també ja té la mirada fixada en el mes de maig, data en la qual celebrarem la tradicional carrera de la dona organitzada pel nostre club.

Estreno de Jota en cross oficial,
i nou podi de Laura, en l'Alcúdia
            Però, abans d’entrar en el 2015, toca acomiadar-nos del 2014 i quina millor manera que fent esport. Sense anar més lluny, el cap de setmana passat els nostres corriolers es desplaçaren fins a Chulilla per a disputar la 15k Crema Polvorons, una aventura nocturna per la muntanya. Carregats amb tota l’equipació necessària per a l’ocasió, frontal inclòs, Miguel Àngel, José, Julián, Vicent i Miguel Àngel aconseguiren acabar la cursa amb grans sensacions i amb l’objectiu que proposava l’organització: cremar els excessos d’aquestos dies. Bromes a banda, cal llevar-se el barret davant d’aquells que afronten arriscades experiències com aquesta. Enhorabona cracks!

            En un altre ambient més diferent, es disputava a Guadassuar i Rocafort la tadicional San Silvestre, típica en aquestes dates. Bernardo Ferrer, en companyia de la seua dona i els seus dos fills, recorria la curta distància de les carreres amb la simpatia que el caracteritza. I és que al nostre club es reunix gent de totes les característiques diferents i fan que siga un club molt heterogeni on tenen cabuda diferents persones amb diferents objectius esportius.

15k Crema Polvorons
            Ja per últim, el passat diumenge es disputava a l’Alcúdia la 3a prova del Circuit de Camp a Través organitzat per la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV). En aquesta ocasió, la cursa estava oberta als corredors populars i alguns dels nostres corriolers no desperdiciaren l’ocasió de provar el terreny fangós del cross. Alguns dels nostres xiquets i xiquets, com Maria, Dídac, Alba o Aitana, s’ho passaren en gran.

            Per la nostra part, nosaltres també acabem l’any i volíem desitjar a tots els membres del club, suecans i lectors en general, un bon any 2015. Esperem que aconseguiu tot allò que es proposeu perquè segur que esteu capacitats per a fer-ho. Recordeu que totes les curses, per molt llargues que siguen, s’inicien amb un primer pas. Per a l’any vinent, et desitgem que et poses les esportives i dónes el primer pas.

Per molts més quilòmetres junts, a volar!

CARLOS MIRAGALL COLOMAR

CA CORRIOLS SUECA

No hay comentarios:

Publicar un comentario