9 dic 2014

07-12-2014 CREANT ESCOLA, CREANT IL•LUSIÓ


Presentació Escola
            Cantava Lluís Llach  “venim del nord, venim del sud, de terra endins, de mar enllà...”. Amb aquest propòsit i com si es tractara d’una onada groga que apareix i arriba a qualsevol indret, es presentà el divendres passat l’escola d’atletisme CA Corriols Sueca a la Casa de la Cultura de Sueca. En un acte de marcat caràcter il·lusionant i dirigit pel polifacètic Emili Chaqués, tots els assistents reberen un bon grapat d’actitud positiva gràcies a la nombrosa presència de xiquets que té l’escola actualment. Durant l’acte s’escoltaren paraules de gratitud de la presidenta del club, Júlia Iborra, que es mostrava satisfeta i agraïda amb el creixement del club i de l’escola amb només 3 anys de vida. Les regidores de l’Ajuntament donaren el suport també a l’entitat agraint la seua tasca educativa dins de la societat. Per últim, Manuel Cortés expressava paraules de gratitud cap al club en general per inundar tots els pobles de la Comunitat Valenciana amb el color groc. L’acte va servir també per homenatjar els 31 valents que aconseguiren fer realitat el seu somni particular: acabar la marató de València.
      
             Pel que fa a l’aspecte esportiu, el cap de setmana es presentava complet amb 3 ciutats escrites en roig al calendari: Gandia, Alcoi i Algemesí. Fins a aquests llocs es desplaçaren els nostres corredors per tal de gaudir dels dies festius realitzant allò que més els agrada, córrer.
Representants de l'escola a Gandia,
al mig Vega i Nagore, les més menudetes

            Primerament, el dissabte es celebrava a Gandia la popular Cursa del Raval. Vora 1800 corredors disputaven enguany la 22a edició. Cada vegada acudix més gent a aquesta carrera, sobretot xiquets de totes les edats que decidixen començar a participar en aquest meravellós món. En aquest sentit, Aina Pérez va aconseguir la 1a posició en la categoria Cadet i Alba León aconseguia pujar al segon escaló del podi en la categoria Benjamins. Des del club, sabem que una de les línies més fortes i per les quals apostem més són els xiquets. Nosaltres som el present però ells són el futur i treballem per tal que creixquen en un entorn més saludable i esportiu.

            També dissabte, però un poc més lluny, es disputava la IV Mitja Marató d’Alcoi i Quart de Marató. Fins allí es desplaçaren molts valents que decidien afrontar l’exigent distància de 21.097 metres amb unes vistes increïbles de la ciutat. Bernardo Ferrer Masià, un dels nostres atletes més viatgers, va disputar la distància de 10 quilòmetres però gaudint, com sempre, de la pràctica de l’esport d’una manera més amable i divertida.

Mitja del Samaruc.
            Per altra banda, diumenge ben prop, a Algemesí, es celebrava la 14a Mitja Marató del Samaruc. Una carrera que enguany havia decidit canviar el recorregut involucrant més a la gent del poble i apostant per un circuit semi-urbà. La proposta de canvi va ser més positiva i va provocar que els nostres atletes realitzaren unes marques magnífiques.

                 Queda demostrat que el club continua creixent a nivell de participació i de resultats. És per això que ens sentim molt agraïts a tots aquells que ens mostren el seu suport dia a dia, carrera a carrera, perquè sense ells no tindríem la força per continuar avant amb aquest projecte. Sempre anirem endavant, amb la mirada fixada cap a l’ horitzó, buscant nous projectes i nous objectius, però sense oblidar qui som i d’on venim.

            A volar!

CARLOS MIRAGALL COLOMAR

CA CORRIOLS SUECA

No hay comentarios:

Publicar un comentario