12 ene 2015

11-01-2015 ESPERIT RUNNER, ESPERIT CORRIOLER



Gran Fons Xeraco
            Després de les vacances nadalenques, el nostre club arrancava l’any correguents la popular 15k de Xeraco el mateix dia de Reis. Una nombrosa representació es desplaçava fins a aquesta localitat per gaudir d’una cursa que està molt arraigada entre l’atletisme popular i que acull, any rere any, a milers de participants. Tant és l’èxit de participació, que uns 30 corriolers decidiren posar-se les esportives i córrer pels tarongers i la platja que envolten Xeraco.

10k Divina Pastora
            Ja més recent, el passat cap de setmana es disputaven diferents curses de diferents modalitats en diferents llocs de la Comunitat Valenciana. A La Nucía, Alacant, es disputava la 4a prova puntuable del circuit de Camp a Través de la Comunitat Valenciana. Els nostres habituals del cross es desplaçaren per tal de realitzar la millor carrera possible. Els èxits caigueren pel costat femení ja que Laura Pérez aconseguia entrar en 3a posició en la categoria de promeses. Pel que fa a la resta, cal destacar l’habitual participació de Miguel Ángel i Dídac Ibiza, que no dubten en endinsar-se en noves aventures cada cap de setmana.

            Més prop, a Gandia, tenia lloc la 14a edició de la cursa i marxa a peu per muntanya “Km Vertical Gandia”. Una prova que es caracteritza pel duríssim ascens, especialment en els últims quilòmetres. Com sempre, Pepe Casaudomecq i Alex Serrano no fallavaen a la cita i van sofrir molt per aconseguir arribar al cim de la muntanya, també van participar en la modalitat de caminants Sonia Carrascosa i Jose Pastor. Dos corriolers més, Lucas Soler i Juan Fuster decidiren afrontar l’opció de la carrera aconseguint els dos els objectius proposats, amb molta il·lusió i amb les ganes renovades de cara a pròxims esdeveniments.

Alguns corriols al km. vertical de Gandia
            Per últim, es disputava al cap i casal, la 7a edició de la cursa “10k Divina pastora”. Una prova que està marcada amb roig al calendari per a aquells que desitgen baixar la seua marca per les condicions del recorregut. Així, un bon grapaet de corriolers disputaren aquesta edició i milloraren les seues millors marques personals. Cal destacar que aquest any participaven vora 12000 atletes, circumstància que denota la gran quantitat de corredors populars que aposten per gaudir d’aquest esport envoltats per la majestuositat de les avingudes i edificis de València.

            I ja per a la setmana que ve arriba una cita clau per al nostre club ja que ens desplaçarem fins a Santa Pola per viure un cap de setmana esportivo-familiar, de convivència entre els corredors i on hi ha depositades moltes esperances en millorar les marques pròpies de cadascun dels corriolers. Però això, com ja saben, els ho contarem la setmana que ve.
            Salut, quilòmetres i a volar!


CARLOS MIRAGALL COLOMAR

CA CORRIOLS SUECA

No hay comentarios:

Publicar un comentario