16 dic 2014

14-12-2014 DIES DE CÓRRER, VESPRA DE NADAL


Amparo i Pepe,
 M
ountainlover per Dènia
            En la vida, convé aprofitar els moments bons perquè de roïns hi ha molt. I això, al nostre club ho sabem bé i per tant, hi ha dies que hi ha moltes carreres i altres, com aquest cap de setmana, que no abunden tant. Tot i això, els nostres intrèpids atletes no deixen escapar cap oportunitat per visitar els diferents indrets de la nostra geografia. En aquesta ocasió es presentaven diferents reptes en diferents llocs.
            Primerament, Joan Matoses continuava la seua preparació per al cross disputant l’exigent cursa de Yecla (Múrcia). El nivell en aquestes competicions federades és molt exigent i sol ser habitual la presència d’atletes d’altres països, tot i tractar-se de categories inferiors. De totes maneres, Joan continua mostrant un alt rendiment en estes carreres i l’animem a continuar així.
            Per altra banda, a la província de Castelló, es disputava la 8a Marxa per Azuébar. Una cursa de 20km amb un desnivell positiu de 873 m. Fins aquesta localitat es desplaçava Bernardo Ferrer realitzant la cursa amb un bon temps. Cal destacar de Berni la bona disponibilitat que té sempre a les carreres i l’alegria amb la qual afronta els objectius. Enhorabona!
Miguel, pels carreres de Rafelcofer
            Un poc més a prop, a Dènia, es disputava la 1a Cursa Mountainlover per Dènia. Una cursa que tenia un traçat muntanyenc de 8.848m, la mateixa distància que l’altura de l’Everest. Sota el lema “Hi ha qui puja l’Everest, hi ha qui el corre”, Pepe Casaudomecq i Amparo Viel afrontaren la cursa en la modalitat de caminada. Com sempre, Pepe i Amparo gaudiren de bons moments durant la prova, fet que demostra que sempre aposten per aquest tipus de modalitat més relaxada i enriquidora.
Joan pujant una costera
 del cross de Yecla
            Ja per últim, un poc més a prop, es disputava a Rafelcofer la 4a edició de la volta a peu a aquesta localitat de la Safor. Allí es juntaren atletes de tots els racons de la província, d'entre els quals hi participaven 3 corriols: Miguel Avila i Marcos i Marc Redondo. En una cursa amb poca afluència, els nostres corriols gaudiren d’una bona cursa i realitzaren uns excel·lents registres segons les seues previsions.
            I és que de vegades el temps que realitzes no és el més important perquè com ja hem dit algunes vegades, per al nostre club hi ha detalls que considerem prioritaris en la nostra formació, com són: hàbits saludables, oci actiu i plantejar-se nous reptes. És per això, que la gran majoria dels nostres corriols, aquest diumenge es reuniren en un dinar de germanor per a preparar les pròximes carreres nadalenques. Ja se sap, que en aquesta època, són dies de running, vespres de Nadal.     
            A volar!

CARLOS MIRAGALL COLOMAR

CA CORRIOLS SUECA


No hay comentarios:

Publicar un comentario