1 abr 2014

30-03-2014 MITJA D'ELX, SANITAS I TRAIL            Intensa activitat competitiva i organitzativa dels Corriols en el passat cap de setmana en el què el Club ha entrat ja de ple en les tasques organitzatives de la IIª Carrera de la Dona i la IIª  Marxa per la Dona. 

            En esta edició, la presentació de la qual tindrà lloc divendres 11 d'abril a les 20,00 hores a la Casa de la Cultura, ambdues activitats se celebraran el 4 de maig, primer diumenge de mes com es pretén que es convertisca en tradicional, a partir de les 11 del matí. Mentre que en la primera la protagonista és tota aquella dona que vulga participar, la segona està oberta a qualsevol persona. El recorregut és de 6 quilòmetres amb eixida i meta a l'estadi  “Antonio Puchades”, punt on també finalitzarà la Marxa que partirà de la Plaça de l'Ajuntament. 

            Es tracta d'una iniciativa que conjuga l'activitat esportiva amb aspectes reivindicatius i solidaris. Si l'any passat els beneficis íntegres d'ambdós esdeveniments van ser donats a La Associación de Epilepsia de la Comunidad Valenciana (ALCE), en esta ocasió els beneficiaris seran les famílies de la nostra població que estan passant per una difícil situació econòmica i la donació es realitzarà a l'Economat social de Sueca. 

            En l'aspecte esportiu presència groguenca en diferents competicions amb una d'elles, la “XLII Media Maratón Internacional de Elche”, considerada pels seus organitzadors la més antiga del món. Recorregut totalment urbà per avingudes animades, amb presència d'esveltes palmeres, com no podia ser d'altra manera, i travessant en vàries ocasions el riu Vinalopó pels ponts que uneixen les seues seques riberes. Gran ambient als carrers amb grups musicals i la ciutadania animant els participants. S'imposaren Hassan Aouchar i Yamilka González en les seues respectives categories, en una prova en la que van finalitzar 3.354 atletes entre els que es trobaven els nostres companys  Julia Iborra que va acusar la falta de descans pel canvi d'hora i la matinada, Enrique Iborra i Carlos Pérez.

 
             A València, la presència de Luís Ortells i Joan Matoses en el 10k Sanitas Marca Series completa la contribució del nostre club en asfalt. Altres participacions, ara pel medi natural, van ser les de Carlos Mateu, J.A. Ferrando i Lucas Soler en el Trail de Gestalgar i finalment Alejandro Serrano i Pepe Casaudoumecq en el Trail 3 Pics Les Rodanes a Vilamarxant.

 


  • Resultats 10k Valencia
  • ResultatsTrail de Gestalfar
  • Resultats Elx
  • ResultatsTrail Vilamarxant

  • No hay comentarios:

    Publicar un comentario