8 abr 2014

06-04-2014 BENIMODO, SILLA, TRAIL XÀTIVA I MITJA DE MONTCADA

CIRCUIT DE LA RIBERA: BENIMODO

Tercera carrera del Circuit de la Ribera del Xúquer celebrada a Benimodo on els seus organitzadors, conscients de les dificultats que suposa la realització de gestions en el mes d'agost, decidiren canviar la data malgrat que les festes patronals tenen lloc en eixe mes.

Del què no van poder escapar-se ni el club local, ni els festers, ni els corredors i corredores, va ser de la calor. Una temperatura anormalment alta per a les primeries del mes d'abril, agreujada per la impossibilitat de trobar ombra a causa de l'escassa altura de les edificacions de la població i la falta d'arbres que la proporcionaren, va castigar severament els participants durant els 10 quilòmetres de la prova.

En el terreny esportiu destacar la gran aportació numèrica del Club d'Atletisme Corriols amb 23 participants adults, fet que també en esta ocasió, suposava l'obtenció de reconeixement i premi, en aquest cas en forma d'uns quant quilos d'arròs; l'excel·lent carrera de Damián Salvador, finalitzada en 36 minuts i uns pocs segons; el primer lloc aconseguit per Aina Pérez en la categoria infantil femení i com no, la il·lusió de tots els xiquets i majors que es desplaçaren per participar o acompanyar, fer fotos i animar.

En altre circuit de carreres, el de l'Albufera, en un 10.000 celebrat a Silla, la representació del Club es va limitar a un sol participant, Carlos Miragall.

A Xàtiva l'escenari era la muntanya, altre entrebanc que s'afegia a la duresa de l'oratge i on Blanca Fuentes invertí quasi 4 hores en completar l'exigent recorregut. Altres participants en aquesta prova, però en la vessant no competitiva van ser els habituals Pepe Casaudoumecq i Alejandro Serrano.

Finalment esmentar la presència de Valentí Parrell en la Mitja Marató de Montcada.