16 abr 2014

PRESENTACIÓ DE LA 2ª CARRERA DE LA DONA A SUECACLUB D'ATLETISME CORRIOLS DE SUECA 

            Divendres 11 va tindre lloc al saló d'actes de la Casa de la Cultura de Sueca, la presentació de la segona edició de la Carrera de Dona i de la Marxa per la Dona, esdeveniments que organitzats pel Club d'Atletisme Corriols, se celebraran a la nostra ciutat el dia 4 de maig i compten amb el suport material, personal i econòmic de vàries regidories de l'Ajuntament de Sueca. 

            Va obrir l'acte la presidenta del Club, Mª Julia Iborra la qual, després d'agrair la presència de representants de distintes entitats implicades d'una forma o altra, va explicar els principals trets que caracteritzaran ambdós actes que s'esperen tinguen com l'any passat, una alta acceptació. El recorregut de la carrera de 6 quilòmetres de distància, serà el mateix, tindrà eixida i meta a l'estadi municipal i les inscripcions de les dones majors de 10 anys que vulguen participar, es formalitzaran a través d'internet. Per la seua part la Marxa, oberta tant a homes com a dones siguen de l'edat que siguen,  començarà a la Plaça de l'Ajuntament i finalitzarà a l'estadi. Les inscripcions es realitzaran els dies 25 i 26 d'abril i el 2 i 3 de maig al punt habilitat a l'efecte en el Mercat Municipal de Sueca (La Plaça).
 
            A continuació va prendre la paraula Juan Luís Muñoz, Director de l'Economat Social de Sueca,  entitat que ajuda les persones més necessitades de la nostra població i a la què es destinaran els guanys tant de la Carrera com de la Marxa, el qual va agrair la generositat del Club i la importància que té tota aportació que es faça per mitigar el sofriment de tantes famílies afectades per la situació econòmica actual.

            El vicepresident de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, Manuel Cortés, mostrava la seua disposició i col·laboració tant personal com de l'entitat que representa en qualsevol iniciativa que promocione l'activitat física, especialment l'atletisme i remarcava que gràcies a les carreres de la dona la participació d'estes en actes esportius, s'havia incrementat exponencialment. 

            Tancaven l'acte els parlaments de les representants municipals, les regidores d'Acció Social i de la Dona. Pilar Moncho mostrava la seua satisfacció pel fet que es quedaren a Sueca els guanys obtinguts en els dos actes i que foren veïns i veïnes d'esta població, les persones beneficiades. Mª José Sarrió destacava el potencial de les dones com a motor social i la participació creixent d'estes en manifestacions esportives en les que tenen el paper protagonista. 

            A continuació tenia lloc la reunió tècnica on es tractaren aspectes organitzatius i a la què va assistir junt a membres del club promotor, la regidora d'Esports. Tere Ribes va aprofitar l'ocasió per reiterar l'oferiment del seu departament de tota l'ajuda necessària que contribuira a l'èxit de la jornada.

 

             


 

           

           

No hay comentarios:

Publicar un comentario