28 may 2013

25-05-2013 ALZIRA I COMPETICIONS FEDERATIVES


Foto de grup a Alzira
 
Esta setmana s’ha disputat una nova prova esportiva, els 10K d’Alzira, que s’ha estrenat amb més de mil cent  participants. Ha sigut una prova que ha combinat l’asfalt, el pas pels carrers històrics de la Vila, la pista de cross amb pujada inclosa i l’esprint final en la pista d’atletisme.
 
 
 

Carlos Peiró lluint la
samarreta de Corriols
Els corriols que han participat, 18 en total, han sigut, en primer lloc David Nadal  seguit de prop per Juan Fuster que van córrer els 10 kms. en poc més de 38 minuts. Després Juan Antonio Mateo, que s’estrenava com a membre del club, Carlos López, Ernest Martínez i Lluc soler, i un poc més arrere Miguel Angel Gorris. També va córrer Joan Aliaga, Carlos Peiró, que s’estrenava lluint samarreta groga, Julián León, Blanca Fuentes i Sonia Carrascosa, les xiques més ràpides, Miguel Angel Ibiza, Carlos Pérez, Julia i Enrique Iborra, Sales Gutierrez i Chus Ferrús.  
 

 
Juan Antonio Mateo, primera carrera
com a membre de Corriols
 

Per altra banda, hi hagueren diverses competicions oficials de pista a l’aire lliure. Aina Pérez va participar en la distància dels 1.000 metres al campionat autonòmic de la categoria infantil que es va celebrar a les pistes del riu Turia de València. Blanc Mur va participar al campionat provincial juvenil a Xàtiva, i Andrea Pérez va competir en els 800 metres en un control a la ciutat d’Elx.

           

 
 
 
CLUB D’ATLETISME CORRIOLS DE SUECA
 
 
 
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario