22 may 2013

LLUÍS VIVES, EL PERELLÓ I ALCORCÓNJuan Fuster recollint el
trofeu de 3er veterà A
COL·LEGI LLUÍS VIVES (18-5-2013). Nova edició de la tradicional Volta a Peu organitzada per l’APA del centre i que comptà amb una afluència d’atletes de totes les edats, que superà les previsions més optimistes. Prop de 20 corriolets i corrioletes van realitzar el recorregut marcat per a cadascuna de les seues categories, amb uns trepidants metres incials no exempts de perill per l’excessiva proximitat a la línia d’eixida d’un tancat gir a la dreta. Laura Iborra i Mar Soler (2ª) competien en la carrera que obria la festa esportiva, a les què seguien Amaia Enamorado, Alba León (1ª) i Enrique Iborra. La següent categoria també tenia representant grogueta en el podi, Núria Aliaga (3ª) i en xics vam tindre oportunitat de vore Dídac Ibiza.

Corriols, grans i menuts, corrent junts
 a la volta a peu a Lluís Vives
La següent categoria va ser la més nombrosa: Alba i Andrea Soler, Maria Martínez, Gemma i Carolina Peiró, Maria León, Mireia Bonet (3ª), Carla Folch, Alba Salvador, Andrea Colom i Aina Pérez (1ª).

En la carrera absoluta, amb una distància de 5.300 metres, participació de Meritxell Clari en categoria juvenil. Completava la llista la resta d’atletes sèniors i veterans: Enrique Iborra, Miguel A. Ibiza, Dolores Palacios, Antonio Enamorado, Emili Chaqués, Alicia Rocher, Sales Guitiérrez, Damián Salvador, Julia Iborra, Carlos Pérez, Julián León, Mª Jesús Ferrús, Joan Aliaga, Juan Fuster (3er), Miquel Gorris, Luís Ortells, Carlos López i Vicent Pérez.
  

Laura, Andrea i Blanca
 en Alcorcón
LLIGA NACIONAL DE CLUBS DE PRIMERA DIVISIÓ (19-5-2013). Segona jornada celebrada a Alcorcón (Madrid) amb participació de les nostres atletes de primer nivell en distintes proves: Andrea Pérez en 400 i 200 m.l., Blanca Mur debutava en esta competició en els 800 m.l. i Laura Pérez corria els 1.500 m.l. i formava part de l’equip de 4x400 m. Les rivals, el Lucus Caixa Rural Galega, les amfitriones del Atletismo Alcorcón i l’Avinent Manresa.
 


Iª VOLTA A PEU A LA MARJAL DE EL PERELLÓ (19-5-2013). Nova manifestació esportiva que combina l’activitat física amb la solidaritat. L’entorn natural de la marjal va ser l’escenari d’esta cursa de 6 quilòmetres, els beneficis de la qual eren destinats a la Asociación Valenciana de Ayuda a la Parálisis Cerebral (AVAPACE). David Nadal, Elisa Casaudoumecq, Chus Ferrús i la cadet Àngela Fernández, foren els solidaris atletes que representaren el nostre club.
 
VICENT PÉREZ

No hay comentarios:

Publicar un comentario