17 may 2013

11 i 12 DE MAIG: POPULARS I PISTA


El passat cap de setmana els Corriols van triar d’acord amb els propis interessos i cada atleta va anar on més li convenia. Els menuts van aprofitar que el C.A. Sueca organitzava competicions federatives a la nostra població i van provar sort centrant-se en les carreres.

            Aina Pérez realitzava els 1.000 m.l. en 3’40’’, Dídac Ibiza i Andrea Soler van optar pels 60 m.l. i finalment Maria León, Maria Martínez i Alba Soler provaven l’equivalent aleví al mig fons, el 500.
 
            Dissabte vesprada es celebrava una atractiva carrera a Massamagrell amb una distància de 15.000 m en la què s’havien inscrit al voltant de 5.000 atletes i que comptava amb la presència de corredors de talla internacional com Chema Martínez.
 
            El veterà David Nadal participava en la Mitja Marató d’Alcàsser amb un magnífic temps d’1h i 20 minuts i Luís Ortells en El Genovés (8.700m) rodava a una mitja de 4'27" el quilòmetre. 

            Diumenge a les pistes del poliesportiu de Xàtiva, Laura Pérez rebaixava ostensiblement la marca aconseguida en 1.500 m.l. en pista coberta i parava el crono en 5’09’’ mentre que Blanca Mur en el mig fons curt (800 m.l.) ho feia en 2’26’’. 

            Estes dues atletes junt a Andrea Pérez, viatgen a Madrid per competir en la segona jornada de la Lliga Nacional de Clubs de Primera Divisió. 
 
VICENT PÉREZ

No hay comentarios:

Publicar un comentario