15 ene 2013

PISTA COBERTA i 10K DE VALÈNCIA

Intens cap de setmana atlètic després del període vacacional amb participacions de membres del nostre club en vàries categories i en proves diverses.
            


Els alevins a la pista de Sueca

Dissabte 12 pel matí, els alevins del C.A.Corriols tenien una cita a l'estadi municipal Antonio Puchades. Gràcies a la col·laboració de l'ajuntament de Sueca i al treball organitzatiu del Club d'Atletisme Sueca, la nostra població va ser la seu del Campionat Provincial d'atletisme dels Jocs Esportius Escolars en esta categoria. Van prendre part l'atleta del nostre club Dídac Ibiza en salt de llargada i en el 500 metres llisos, Maria León en 60 m. tanques i 1000 metres llisos, Maria Martínez en 500 m.ll., Andrea Soler en llargada i 60 m.ll. i finalment Alba Soler llargada i 500 m.ll.



Coincidint en dissabte pel matí, la júnior Laura Pérez corria els 1500 metres del Campionat autonòmic absolut per equips i per la vesprada era Andrea Pérez en els 400 metres llisos.


Alguns corriols als 10K de València
Diumenge va ser el torn dels sèniors i veterans tan en homes com en dones. L'escenari, els carrers de la ciutat de València i la prova la multitudinària 10k Divina Pastora. Cadascun dels nostres atletes va compartir asfalt, quilòmetres i emocions amb 7.568 companys, un cabàs de coneguts i un grapat d'amics. Entraren en meta per aquest ordre Vicent Pérez, Lucas Soler, Vicent León, Ernesto Martínez, José P. Ribera, Juan Luís Merino, M. Angel Ibiza i Julián León; Sales Gutiérrez, Elena Ferrando i Alícia Rocher ho feien les 3 al mateix temps mentre que Maria Jesús Ferrando amb el corriol salmantí Pedro Gallego completaven la representació del C.A. Corriols de Sueca.


Vicent Pérez

fotos1 
fotos2




No hay comentarios:

Publicar un comentario