29 ene 2013

CROSS D'ALCOI

Altra jornada de camp a través puntuable per al circuit autonòmic. Cross en essència, cross pur i dur a l'antesala del Parc Natural de la Font Roja d'Alcoi. L'home dissenyà un recorregut i la Natura posà el que calia.
Circuit en un entorn de gran bellesa, variat, molt tècnic, amb un alt grau  d'exigència física i mental en el què no cabia la mínima distracció. Pujades curtes però escarpades, baixades amb risc que aconsellaven frenar més que no deixar-se portar, girs per a eixir-se'n i un terra molt irregular. Sols faltà el fang.

Andrea i Laura Pérez

Actuacions un tant discretes dels menuts. Aina Pérez sobreposant-se al procés gripal que li impedia estar en bones condicions, Maria León un tant relaxada pendent de no anar a terra i Dídac Ibiza, dosificant les seues forces i anant de darrere cap avant, van ser els atrevits corriolets.
Més es jugaven les nostres juvenils i júniors ja que es tractava del Campionat Autonòmic per equips que a més servia per definir quins conjunts es classificaven per a participar en el Campionat d'Espanya de la modalitat. En la seua carrera, Blanca Mur aconseguia el passe en categoria juvenil mentre que en júniors l'actuació de Laura Pérez (4ª) i Andrea Pérez (5ª) va ser decisiva per a què el seu equip es guanyara el dret a participar en esta competició d'àmbit nacional que enguany repeteix seu a Orpesa. L'aportació de les suecanes va ser clau al puntuar com a 2ª i 3ª  d'equip respectivament en una competició on es tenen en compte les 3 primeres de cada formació.

Julián León

Finalment els veterans van mostrar també que gaudeixen d'esta bella i dura modalitat atlètica i ho van donar tot en els quasi 7.000 metres de la prova: Carlos Pérez a 4'10'' el quilòmetre, Vicent Pérez a 4'17'' i Julián León que venia de fer el dia anterior el cross de Sax, valent que és ell, completava el recorregut en poc més de 32 minuts.