25 ago 2015

24-08-2015 PAUSA ESTIUENCA.


               Després d’una xicoteta parada tècnica coincidint amb les festes patronals de la Mare de Déu del Carme i Sant Roc, tornem amb les cròniques habituals per centrar-nos en els esdeveniments d’aquest cap de setmana. O més bé, podríem dir l’esdeveniment perquè només ens fem ressó d’una competició.
Set Aigües 2015
            Siete Aguas és una xicoteta localitat de la comarca La Foia de Bunyol i que acull, any rere any, l’exitós i popular Gran Fondo de Siete Aguas. Una cursa famosa per la presència habitual d’atletes internacionals i que presenta l’atractiu d’un ambient espectacular i unes pujades duríssimes en tot el seu recorregut. Però ben és sabut de la tossudessa dels atletes en generals i dels corriols en particular. Així, vora una 20 d’integrants del nostre club deixaren a Sueca totes les pors i respectes cap a aquesta carrera i carregaren les seues motxilles amb moltíssima il·lusió per tal d’afrontar una de les grans cites de l’estiu. Acompanyats per les seues famílies, partien prompte per tal de gaudir al màxim de l’experiència que suposa plenar aquest xicotet poble amb més de 2500 corredors.
            Enguany, l’organització convidava a la cursa al campió del món paralímpic i campió als passats JJOO de Londres, Abderrahman Ait Khamouch. L’atleta, d’orige marroquí i amb un sol braç, no va poder suportar l’alt ritme imposat per Ricardo Serrano, a la fi guanyador de la prova amb un registre de 47.26. Tot i això, el rècord de la prova encara està en mans del keniata Samuel Otieno (44.46 a l’any 1993). En dones, la victòria va ser per a Laura Méndez, atleta del Playas de Castellón.

Pels carrers de Set Aigües
            Pel que fa als nostres, com hem comentat abans, van ser un total de 20 corredors els que desafiaren les rampes de la carrera. Alguns d’ells s’emportaren una gran ovació al seu pas, com Emilio Gorris que ens demostra cada setmana el seu amor pel seu fill Arnau i la seua valentia per tal d’espentar-lo cap a la meta. D’altres, com Andrea, Julia, Vicen, Clara o Blanca, no coneixen els límits del seu cos i es desafien a sí mateixa cada vegada que es posen les esportives. Pel que fa a la resta, tots es mereixen el seu reconeixement, pel exigents entrenaments, com per la seua implicació amb l’esport o per la gran capacitat de combinar diferents objectius esportius amb una gran alegria. Adjuntem la classificació de tots ells per ordre d’arribada: Damián, Luis, Juan Antonio, Carlos Mateu, Mulet, Rafa, Lucas, Miguel Ángel, Fernando, Blanca, Carlos Pérez, Enric, Vicent, Andrea, Dani, Vicen, Julián, Clara, Emilio i Julia.
Paula Campillo, primera carrera
 com a integrant de Corriols.
      
      Per últim, ahir dilluns tenia lloc la clàssica Volta a Peu a Benicull on, vora 500 atletes, disputaven la cursa baix una calor bastant seca predominada pel vent de ponent. Un 30 de corredors del nostre club es desplaçaven fins a aquesta xicoteta localitat i gaudir del bon ambient que es respirava al poble. Xiquets i majors disputaren les seues curses, amb diferents objectius però sempre amb un somriure en la cara. A destacar, pels seus grans resultats, a Paula Campillo que marcava un bon registre i la situava entre les 10 primeres classificades en categoria femenina. També destaquem l’excel·lent resultat de Luis Ortells, incansable com sempre, que aconsegui situar-se entre els 15 primers de la classificació general. Així com a aquells que repetien cursa després d’haver sofrit les rampes de Siete Aguas dies abans. Enhorabona a tots i totes!



            Al club, seguim preparant la nova temporada de l’escola, centrada en els escolars del nostre poble. Nous reptes, noves il·lusions. Pel que fa als més majors, la preparació per al marató de València seguix en marxa, amb un gran nombre d’integrants que desafiaran la distància de Filípides. No hi ha res que ens pare!
Bona setmana, salut i a volar!

CARLOS MIRAGALL COLOMAR
CA CORRIOLS SUECA

Més fotos al Facebook 

No hay comentarios:

Publicar un comentario