30 jun 2015

28-06-2015. BULLIRÀ LA MAR



Bullirà el mar, com la cassolar en forn
Mudant color e l’estat natural
E mostrarà voler tota res mal
Que sobre si atur un punt al jorn.
(Veles e vents han mos desigs complir, Ausiàs March)

            Introducció a la crònica. El mar o la mar, eixe element indispensable en les nostres vides i que ens dóna un caràcter i una idiosincràcia pròpia als suecans, és la protagonista aquesta setmana de la crònica. Com ho és la nostra llengua, que ens ajuda a relacionar-nos, a aprendre, a conèixer-nos i com no, a fer esport. Vaja per davant aquest xicotet homenatge a la llengua valenciana i al Mar Mediterrani.

        
Alguns dels corriols que van participar
en la carrera de Bellreguard.
    Dit açò centrem-nos en els aspectes pròpiament esportius d’aquest cap de setmana i de les curses que s’han plenat de groc, novament, arreu del País. Concretament ens centrem a les poblacions de Benassal, de Bocairent i de Bellreguard. En aquesta última es disputava el dissabte la 7a edició de la Cursa d’estiu Platja de Bellreguard. Baix el lema, a l’estiu corre de nit vora 800 atletes desafiaven les altes temperatures i decidien gaudir d’una bonica carrera per les rodalies de la platja. Entre ells, xiquets i majors del nostre club. En aquesta ocasió, els nostres menuts aconseguiren copar les primeres posicions en les seues categories. En aquest sentit Alba fou la primera classificada, Dídac aconseguia quedar segon, Ainhoa tercera i Maria quarta. Xapó per als nostres menuts que demostren cada cap de setmana el seu amor i il·lusió per aquest esport. Després del torn dels xicotets i amb l’eterna presència de la caiguda del sol, arrancava la prova reina amb la participació d’un bon grapat de corriols. Vicent Boscà realitzava una gran carrera i aconseguia arribar dels primers del nostre club, seguit de prop per Miguel Ángel i Emilio Gorris, tirant del carro d’Arnau. Poc després entrarien Miguel Ángel Ibiza, Carlos Pérez, Miguel Ávila, Ana Soler i la nostra presidenta, Júlia Iborra. Per altra banda, Rafa Orts en representava en la
XVI Volta a peu a Bocairent.

Abans de començar la cursa de Benassal.
            Ja en diumenge l’expedició de “desficiosos muntanyencs” es desplaçaven en massa fins a Benassal, on tenia lloc la 11a Cursa de Muntanya Benassal Font de Vida. Tot i iniciar-se a les 7.30h del matí, els corredors s’enfrontaven a una jornada dura degut a la calor i l’exigent recorregut que els esperava: 21 quilòmetres i 900 m de desnivell positiu. Tot i això, els membres del nostre club respongueren a les bones expectatives creades i a l’excel·lent moment de forma de Damián i Juan Antonio, que va notant els efectes del nou preparador físic. De la resta, destaquem a Juan Fuster, que va acompanyar a Sonia durant tot el recorregut;  Ernest i Sales, que realitzaren una nova carrera un al costat de l’altre, estimant-se i ajudant-se; a Maria José i Clara, que demostren cada setmana que són dues dones valentes i compromeses amb el club. Tots i totes estagueren al costat dels més menuts, que foren representats per Aitana Ferrando que aconseguia encapçalar la classificació de xiquetes en la categoria 8-10 anys.

     
Corriolets.
       Des d’aquesta crònica (i una vegada acabat el curs escolar) volem remarcar l’enorme treball que es realitza a la nostra escola, amb la presència de grans professionals i millors persones que es preocupen dia a dia pels nostres xiquets i xiquetes. Per a tots ells, es mereixen la nostra més sincera enhorabona i animar-los a continuar treballant amb il·lusió i esforç.

            Bona setmana, salut i a volar!


CARLOS MIRAGALL COLOMAR

CA CORRIOLS SUECA

No hay comentarios:

Publicar un comentario