7 jul 2015

05-07-2015 A L’ESTIU, TOT EL MÓN VIU.




Foto de família Corriolada 2015

A l’estiu, tot el món viu. Aquest cap de setmana ha sigut molt llarg i intens ja que ens hem de remuntar fins el dilluns per explicar tot allò què ha passat. I és que al principi d’aquesta setmana començava ja la preparació de la marató de València 2015, en la qual el nostre club tornarà a tindre una gran representació. Per a tots ells, els desitgem molta sort i que arriben al final del camí, que segur que serà dur però tammateix il·lusionant i gratificant.       

Els joves a Guadassuar.
Pel que fa a les competicions, dijous tenia lloc a Guadassuar la 22a edició de la Volta a Peu. Vora 1500 atletes populars prenien l’eixida baix un calor asfixiant. 8 quilòmetres de caràcter urbà esperaven per davant. El CA Corriols quedava representat per un bon grapat d’integrants, xiquets i majors, que aprofitaven la cursa per integrar-la en els seus respectius entrenaments. Així, la totalitat del grup complia amb els seus objectius i entrava a meta amb la satisfacció d’haver fet els deures.

El divendres es disputava a Xeraco la 9a Pujada Nocturna pel Massís del Montdúver. Després d’haver-la ajornat per l’onada de calor que sofríem la setmana passada, aquesta vegada no es trobà cap impediment per a celebrar-la. Així, Àlex i Vicen Serrano i Chus Ferrús prenien l’eixida en la categoria de caminants i gaudien d’una experiència dura però meravellosa. El recorregut, de caràcter circular, tenia eixida i arribada a Xeraco, passant durant els 12 quilòmetres del recorregut per llocs molts bonics.




Carlos, Cheli, Sonia i Juan. Els seus fills
                  posen orgullosos amb els trofeus dels pares
El dissabte tenia lloc la cada vegada més clàssica Volta a Peu del Mareny de Barraquetes. Baix un calor sufocant que no va tirar cap enrere els participants, el nostre club aconseguia inscriure quasi 40 representants. Una fita destacable ja que cada vegada és més gent la que decidix apuntar-se a aquesta gran família per a gaudir de l’esport i els bons valors que representem. Pel que fa als resultats, podem destacar el gran moment de Joan Matoses, 2n júnior, i dels representants locals, Carlos López, Sonia Carrascosa, Juan Fuster i Cheli Fuster, que van copar les primeres posicions de la classificació local. De la resta, destaquem el bon ambient que es va viure, gaudint de la vista dels arrossars i del plaer de córrer en bona companyia, siga quin siga l’objectiu.

El mateix dia, a Chulilla, tenia lloc la 5a edició del Asics Trail Series Chulilla 2015. Un recorregut de 17 quilòmetres, intens, amb diverses pujades exigents, que recorria els voltants d’aquest poble tan bonic. Cal destacar la presència de Dídac Ibiza, que es va atrevir a fer el seu primer trail en companyia del seu pare Miguel Ángel, i de Julián León. Tots ells es desplaçaren amb les seues famílies amb la intenció de passar un dia en família.


Amb Recaredo al Trail de Chulilla
Per últim, destaquem un esdeveniment, que tot i no ser esportiu és fonamental per a la unió i desenvolupament d’aquest club: la corriolada. L’acte va reunir el diumenge a pràcticament la totalitat del club, incloent als  més menuts, on gaudiren d’un meravellós dia en companyia. Parc infantil, piscina, dinar, festa... Tots estos elements estigueren presents i mostraren l’altra cara de l’esport, la personal, que unix a cadascú dels nostres corriols. A la imatge es pot comprovar que va ser una festa amb majúscules i que tots s’ho van passar molt bé. Ixa era la intenció.

            Bona setmana, salut i a volar!

CARLOS MIRAGALL COLOMAR

CA CORRIOLS SUECA

Fotos de la Corriolada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario