26 may 2015

24-05-2015 VOTA ESPORT. VOTA CORRIOLS


                Amb el resultat electoral encara fresc en les nostres memòries, arranca esta crònica setmanal en una societat que sembla que agafa un altre camí. Tot i això, els nostres corriols decidiren apostar el seu vot esportiu per fer allò que millor saben fer: córrer i divertir-se. Així, la cita tenia lloc a dos localitats ben distintes i en dos situacions ben diferents.
Maria, Juan, Lucia, Sonia i els amics de Corbera
Mari i Jose, en la carrera benèfica d'Algemesí.
                Per odre temporal, el dissabte es celebrava a Algemesí la 2a edició de la “Cursa contra l’enfermetat de Crohn i la col·litis ulcerosa”. La prova, de caràcter íntegrament benèfic, estava organitzada per ACCU Espanya i constava d’una distància simbòlica de 4 quilòmetres. D’aquesta manera, molts van ser els que es van acostar fins a la localitat veïna per donar suport i fer front a aquesta enfermetat. Entre ells, alguns corriols que coneixen de prop l’enfermetat i que no volgueren deixar passar l’oportunitat d’ajudar en la causa. Per als qui desconeixen l’enfermetat tirarem mà de Viquipèdia per obtindre més informació. D’aquesta manera sabem que “la malaltia de Crohn, també coneguda com a enteritis regional, és un tipus de malaltia inflamatòria intestinal que pot afectar qualsevol part del tracte gastrointestinal (des de la boca fins a l'anus) i provocar una àmplia varietat de símptomes. Els símptomes principals són dolor abdominaldiarrea (que pot ser sanguinolenta quan la inflamació és especialment intensa), vòmits (que poden ser continus) o pèrdua de pes, però també pot causar complicacions fora del tracte gastrointestinal, incloent-hi erupcions cutàniesartritisinflamacions oculars, fatiga i manca de concentració. La causa de la malaltia de Crohn és una sèrie d'interaccions ambientals, immunològiques i bacterianes que encara no es coneixen pràcticament.”
  
Dit açò cal destacar que el nostre club sempre es mostra actiu i participatiu en qualsevol causa benèfica mitjançant la qual es puga ajudar als més desfavorits. És un punt fort de la nostra gent i que fa més gran aquesta família.   
Corriols, segon club més nombrós a Alborache.
                Ja en diumenge, una bona part del club es va desplaçar fins a Alborache, a la comarca de La Foia de Bunyol, per participar en la segona edició del Trail d’Alborache. Amb un recorregut còmode de 16,64 quilòmetres, la prova presentava una dificultat accesible per a tots els corredors, amb un desnivell positiu de 600 metres. Aquesta carrera, calificada de corredora per als entesos, va suposar un alt nivell de participació. Entre els participants destaquem la presència de 14 integrants del nostre club, amb la qual quedaven 2n en la classificació de clubs més nombrosos. La carrera va servir per estrenar-se en la competició a Dani Soler, que va realitzar tota la carrera en companyia d’una gran experta en el terreny muntanyenc com Maria José Soler, que tot i sofrir una caiguda va creuar la línia d’arribada com una autèntic campiona. Amb ells, cal destacar també el gran resultat de Damián Salvador, Juan Fuster i Juan Antonio Ferrando. Uns tot terrenys que no troben límits als seus objectius. Ens fem ressó també de la participació de la resta d’integrants del club que van ser Rafa Orts, Lucas Soler, Blanca Fuentes, Ernest Martínez, Sonia Carrascosa, Miguel Ángel Ibiza, Sales Gutiérrez, Clara Muñoz i José Pastor. Enhorabona campions!
                Ja en un format més breu i resumit destaquem la presència de Andrea Pérez en la 2a Jornada del Campionat d’Espanya de Clubs. Andrea, representant els colors del CA Silla però integrant del nostre club, va realitzar una marca discreta en la prova de 3.000 m que tenia com a seu a Durango (Biscaia). Després també va participar en el relleu de 4x100.

Ana Soler al Trail de Chóvar.
                També parlem del rodamón Berni Ferrer i la seua dona Ana Soler, que tornaven un any després a Chóvar, a les rodalies de La Serra d’Espadà, per a disputar la 4a Carrera per la Muntanya de Chóvar. Com sempre, ambdós gaudiren de la prova i de la bona companyia, unit a una jornada meteorològicament perfecta per a la pràctica del Trail.
                Bones sensacions, bons hàbits i bons valors. Així ens definiríem si fórem un partit polític. Per sort, no ho som i ens dediquem només a córrer, a formar persones saludables i a gaudir de l’esport general. Els que integrem aquest club ho teníem clar des del principi: apostem per Corriols!
                Bona setmana, salut i a volar!

CARLOS MIRAGALL COLOMAR
CA CORRIOLS SUECA

No hay comentarios:

Publicar un comentario