24 mar 2015

22-03-2014 DE VALENTS I VALENTES





            El descarat i alegre cantant de Los Delincuentes cantava “la primavera trompetera ya llegó, ya me despido del abrigo...”. Però no, no és la primavera que tenim aquest any. Perquè aquest cap de setmana que hem passat, amb les falles incloses, s’ha caracteritzat pel mal temps. Així, hem viscut dues carreres passades per aigua, fang i vent. Però res para a un runner en general i a cap corriol en particular. Tant és així, que davant de les dificultats, els corriols ens creixem i afrontem amb més coratge encara allò que tenim davant.

Blanca i Kira pujaren al podi de Llaurí. A la dreta el club més nombrós.
            Les curses del cap de setmana es caracteritzaven per disputar-se baix la ressaca de les falles i en alta muntanya. Per ordre cronològic, Llaurí encetava el cap de setmana esportiu albergant la I Volta per la Muntanya de Llaurí, organitzada per l’associació local, Amics de la Muntanya. La prova, extremadament dura, constava de 15 quilòmetres i 950 metres de desnivell acumulat. Tot i les dificultats metereològiques que es presentaven, un bon grapat d’atletes del nostre club deixaven el pabelló ben alt en la primera edició d’aquesta bonica carrera. Cal destacar especialment a les nostres representants femenines, Maria José Soler “Kira” i Blanca Fuentes, que aconseguien la segona i tercera posició absoluta. Un excel·lent resultat que comprova el gran estat de forma pel qual atravessen ambdues. L’alegria va ser doble ja que el CA Corriols es va alçar amb el títol de club amb més participants, fet que va ser recompensat amb un pernil. Enhorabona a tots!!

Corriols a Xeresa
            I sense baixar de la muntanya ni llevar-nos les esportives, la competició es situava el diumenge a Xeresa, on es disputava el 2n Trail Xeresa Mondúver. Una prova duríssima també, que consistia en recórrer 22 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 1250 metres. Fins allí es desplaçaren uns quants valents i valentes que no dubtaren en desafiar al Mondúver i a les condicions meteorològiques adverses i acabar, com sempre, la prova. Alguns dels corriols havien corregut també a Llaurí i es va notar en les cames. Tot i això, la recompensa de poder acabar un esdeveniment d’aquest tipus no té preu i la satisfacció va ser molt gran entre tots aquells que acabaren. Destacar personalment a Juan Fuster, que està realitzant una excel·lent progressió, gràcies en part a un entrenament molt seriós i constant. No dubtem que prompte arribaran els resultats esperats.

            Ja per últim, a València, ens fem ressó del resultat de Joan Matoses a la 6a Cursa per la Salut “Junts Podem”, inclosa dins del circuit de carreres populars de València “Divina Pastora”. Joan va realitzar un excel·lent registre ja que va tardar 23:22 en recórrer els 6 quilòmetres de la prova. Tot un sprint que consolida a “Mato” com un dels joves amb més futur del nostre club. Enhorabona!
            Ara sí, per finalitzar, i mentre esperem l’arribada de la primavera més esplendorosa i brillant, vos recorde que continuen obertes les inscripcions per a la 3a Carrera de la Dona organitzada per CA Corriols que es celebrarà el proper 3 de maig a Sueca. No t’ho penses. Entra a www.mychip.es i inscriu-te.
            Bona setmana, salut i a volar!

CARLOS MIRAGALL COLOMAR

CA CORRIOLS SUECA

No hay comentarios:

Publicar un comentario