17 mar 2015

15-03-2015 GRAN, TU ERES GRAN




Jornada de germanor fallera.
            Com un coet de metxa ràpida, les falles ja estan ací. Una festa que coincidixen amb l’inici de la primavera i amb l’inici també, pràcticament, de la temporada 2015-2016 de carreres populars. D’aquesta manera aquest cap de setmana n’hem tingut de tots els colors i per això a continuació vos faré un resum breu i ordenat de l’expansió dels corriols per tota la geografia espanyola.
Lorea i Núria, al campionat provincial aleví.
            Comencem ben prop, a Sueca, on una colla de xafats (per dir-ho d’alguna manera) prengueren els carrers de Sueca per recórrer els monuments de la nostra localitat. L’esdeveniment, que va tindre lloc el passat divendres a les 6,30 del matí, comptà amb la presència de 70 participants i 2 gossos, entre els quals hi havia alguns corriols. Tots s’ho passaren d’allò més vivint una jornada de germanor fallera.       

  Ja en dissabte, Lorea Espasa i Núria Aliaga participaven en el Campionat Provincial Aleví que tenia lloc a Sueca. Ambdues participaren en diferents proves, com salt d’alçada i 60m llisos i tanques, i aconseguiren bones maques per al seu nivell. Com sempre, les animem a continuar treballant amb il·lusió i portant el nom del club per tot el territori valencià. Endavant!
Jose Ribera, pels tarongers
d'Alcàntera




            Per al diumenge, alguns corriols es desplaçaren a Alcàntera, localitat que donava el tret d’eixida al 5é Circuit de Carreres Populars Ribera del Xúquer. El circuit, que acabarà el pròxim mes de setembre, inclou una serie de 14 voltes a peu per localitats pròximes al riu Xúquer. Així, Alcàntera va ser la seu de la primera prova que incloïa la mitja i la quarta marató. També va ser testimoni del gran registre de Damián Salvador, la “nostra maquineta” particular, que va parar el crono en la mitja marató en 1:20:36. També volem destacar el retorn de José Pasqual Ribera, que tornava a xafar l’asfalt després de mesos de lesió. I ho feia amb el cuc a la panxa, com el xiquet que xafa una escola per primera vegada. En companyia de José Pasqual, també estaven un total de 12 corriols que decidiren repartir-se entre les dues proves. En canvi, Bernardo Ferrer decidia finalment no competir a Alcàntera i es desplaçava fins a Calp per a disputar la 3a Cursa Popular Solymar. Baix un oratge i un recorregut esplèndid, Berni aconseguia superar els 10 quilòmetres en males sensacions, fet sembla replantejar-se el gran objectiu de la temporada: la marató de Madrid.
  

Aina, al campionat autonòmic cadet.
          Al Velòdrom Lluís Puig de València, Aïna Pérez disputava el diumenge la prova dels 1000 metres en pista coberta. Aïna aconseguia parar el crono en 3:34, una excel·lent marca que de segur servirà per reforçar l’entrenament i el treball que fa dia a dia.



Laura, al campionat d'Espanya de Cross.
Alcobendas
            Eixint del territori valencià, la nostra promesa, i mai millor dit, Laura Pérez, participava al Campionat d’Espanya de Cross celebrat a Alcobendas. Enrolada en el CA Silla, Laura va realitzar una excel·lent carrera sobre un circuit duríssim, amb moltes rampes. Tot i això, Laura va ajudar a la nostra selecció autonòmica a classificar-se entre les 10 primeres. Ja comentàvem dies enrere, que el fet d’estar present al campionat ja era un motiu d’alegria i d’orgull per al nostre club, i així ha sigut.

Emilio i Arnau, marató 
de Barcelona' 15
            I per al final, el plat estrela. I és que a Barcelona es disputava la 37a Marató Zurich Barcelona. Allí ens representava Emilio Gorris, que espentà el seu fill Arnau fins a completar els 42,195 metres de la prova. Així, Barcelona fou testimoni d’una gran carrera, d’un gran gest que simbolitza el caràcter del nostre club. Emilio va aconseguir acabar la marató en companyia del seu fill, i de la seua familia que l’esperava en meta amb els braços oberts i llàgrimes en els ulls.
            Emilio, com diu Miguel Alandete del grup Sènior i el Cor Brutal, “tu eres gran, tan gran que les muntanyes s’agenollen al teu pas”. Personalment, i en nom de tot el club, eres un exemple de persona i de pare. Endavant amb els teus reptes!!

Per a aquesta setmana, volia dedicar-vos a tots una bona setmana fallera. Però recordeu, al club no parem i continuen en marxa les inscripcions a la 3a Carrera de la Dona a través de la pàgina web mychip.es
            Salut, quilòmetres i a volar!
           
CARLOS MIRAGALL COLOMAR
CA CORRIOLS SUECA

No hay comentarios:

Publicar un comentario