9 mar 2015

08-03-2015 LLUITAR, CÓRRER



            Diu la lletra de la cançó “Viure”, del grup valencià Obrint Pas “lluitar, crear, construir poder popular”. I és que una de les infinites raons que porta a les persones a practicar esport en general i córrer en particular, és la de lluitar. Sempre cal lluitar per alguna cosa. I el missatge de defensa, de lluita i de progrés, és el que s’intenta transmetre tots els anys quan arriba el 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Un dia que enguany ha caigut en diumenge i que ha sigut testimoni de nombroses carreres i proves caracteritzades per xicotets homenatges a les dones.

Miguel, Elena, Elena, Vicent,
Aina i Jacqui a Guadassuar
            Així, a Guadassuar, es disputava la 3a edició del 7k, 14k i 21k Agroguadassuar, una atractiva carrera en la qual cada participant podia escollir la distància més adequada. Fins allí es desplaçaren molts corriols, entre els quals destaquem la presència de Miguel Ávila, el nostre soci més veterà que ens demostra cada vegada més que no hi ha edat límit per a practicar el running; i de Jacqueline Maestro, tot un exemple de lluita per la vida i la qual ens alegra molt tornar-la a vore córrer. Tots dos, elegiren la distància de 7 quilòmetres, amb la companyia també d’Aina Pérez, que tornava a xafar l’asfalt després de la temporada de cross. En la distància de 14 quilòmetres, Berni Ferrer continuava sumant objectius per tal d’arribar amb les millors sensacions possibles a la Marató de Madrid. Per últim, dos dones s’atreviren amb la distància de la mitja marató. Així, Elena Ferri i Elena Ferrando completaven la prova amb molt bona sintonia i alegria.

Damián i Lluís a la mitja de Ribarroja.

            Canviant d’assumpte, a Riba-roja del Túria, Damián Salvador i Lluís Ortells disputaven la popular Mitja Marató de Riba-roja. Amb un sol esplèndid que ha marcat el cap de setmana, Lluís es provava amb el crono i seguia recuperant sensacions després de diverses lesions amb l’ajuda inestimable de Damián. Bon temps per als dos.
David, tercer veterà al duatló d'Alaquàs.

            Mentrestant, a Alaquàs, David Nadal aconseguia pujar al pòdium en el I Duatló d’Alaquàs, que consistia en recórrer 5 quilòmetres a peu, 21 quilòmetres en bici i acabar altra vegada amb el circuit de 5 quilòmetres corrent. David continua de manera exitosa la seua preparació per a objectius molt més exigents. D’aquesta manera va realitzar una excel·lent competició i va aconseguir acabar en 3a posició de la seua categoria. Enhorabona David!
            I ja per acabar, ens fem ressó d’una altra bona notícia. I és que després de participar la setmana passada en el Campionat d’Espanya de Clubs de Camp a Través, Laura Pérez ha sigut convocada per la selecció autonòmica per a disputar el Campionat d’Espanya de Camp a Través, que es celebrarà el proper cap de setmana a Alcobendas (Madrid). Aquest reconeixement és fruït del treball durant tot l’any i dels meravellosos resultats obtesos en les diferents curses de cross d’aquesta temporada. Des d’ací volem enviar tota la sort del món a Laura i que gaudisca de l’experiència.
            Salut, quilòmetres i a volar!
           
CARLOS MIRAGALL COLOMAR
CA CORRIOLS SUECA

No hay comentarios:

Publicar un comentario