26 ene 2015

25-01-2014 MUNTANYA AMUNT, MUNTANYA AVALL



            Encara amb la resaca de la mitja marató de Santa Pola en les cames, alguns dels nostres corriolers va decidir parar momentàniament la participació en les competicions i endinsar-se en l'entrenament per a la modalitat de Trail. Així, alguns dels nostres apostaren per dedicar el cap de setmana a preparar distàncies més exigents i centrats en objectius més propers, com el 3r trail de la Grandella que es disputarà a Xàbia el dia 8 de febrer.

Miguel Angel, Alcoi, pur cross.
            Però, abans d'aventurar-nos en el futur ens centrem en el present actual. Sense anar molt lluny, el passat dissabte es celebrava a la localitat alacantina de Sax la 6a edició del "Cross Nocturn Giménez Ganga Villa de Sax". Fins allí es desplaçaren Julián León i Miguel Ángel Ibiza per a realitzar una interessant i exigent prova que donava el tret d'eixida a les 7 de la vesprada. Com sempre, ambdós participants continuen gaudint d'este tipus de modalitats que combinava en aquest cas el terreny fangós habitual amb la dificultat d'una mala visibilitat com a conseqüència de l'hora de la carrera.
Els corriols més joves al cross d'Alcoi, prova del circuit
 autonòmic de la Federació  d'Atletisme de la C.V.

            Ja en diumenge i continuant amb la modalitat de cross, es disputava en Alcoi la 27a edició del "Cross ciutat d'Alcoi". Diversos xiquets i xiquetes del nostre club viatjaren fins a la capital de l'Alcoià amb la intenció d'arreplegar els resultats treballats durant la setmana. I així va ser com Laura Pérez va tornar a pujar al 3r lloc del podi en la categoria de promeses, seguida de ben prop per Andrea Pérez que va aconseguir una meritòria 5a plaça. Els resultats de Laura estan siguent molt bons aquest any, fruit del treball diari i la constància. També volíem destacar la presència de Dídac Ibiza i Aina Pérez en categoria infantil i cadet respectivament, i dels veterans Vicent Pérez i Miguel Ángel Ibiza, que no es perden cap event d'aquest tipus.

Julian i Miguel Angel amb el dorsal de Sax.
            Un poc més prop, es disputava el la 1a edició del Trail Alcúdia de Crespins. Poc a poc, aquest tipus de competició està agafant més popularitat i són nombroses les localitats que aposten per aquesta modalitat que combina la duresa i l'exigència de la muntanya amb la bellesa dels paratges que envolten les nostres terres. Bernardo Ferrer no va voler fallar a la cita i va comprobar amb les seues cames, el plàcid recorregut per on discorria la prova, a excepció d'un final bastant dur.

            Ja per últim, ens fem ressó de l'inici del circuit de carreres populars Divina Pastora Valencia 2015. Ahir diumenge es disputava la 1a prova baix el nom de "17a Carrera Popular Galápagos". Un dels nostres corriolers, Javi Miragall, parava el temps amb una mitja de 3'55". Un excel·lent registre que mostra l'excel·lent moment de forma que atravessa. Enhorabona Javi!

            Resultats com aquest últim, demostren el treball que es realitza des de tots els àmbits del club en aspectes esportius i organitzatius. Tant és així, que el club està ja treballant amb l'edició d'aquest any de la Carrera de la Dona, que es celebrarà el primer cap de setmana de maig. Vos seguirem informant.




            Salut i a volar!

            CARLOS MIRAGALL COLOMAR
           

            CA CORRIOLS SUECA

No hay comentarios:

Publicar un comentario