2 nov 2014

02-11-2014 SI TU CORRES, JO VOLE AMB TU




Marcos, Sari, Cheli i Cati.
            Un total de 34 atletes del Club Atletisme Corriols es desplaçaren el diumenge a Gandia per a disputar la XX Mitja Marató. Una carrera preciosa, que combina la història de la ciutat dels Borja, la platja i el carinyo d’una gent que es bolca amb la prova d’una manera magnífica. Paral·lelament, i per a aquells menys agossarats, es disputava la II 10k pels carrers de Gandia amb presència també d’atletes del nostre club.



Corriols a Gandia
            Pel que fa a la prova reina del dia, vora 2.000 corredors prenien l’eixida en la mitja marató baix un ambient festiu. Com sempre, l’incertesa del què passarà rondava pel cap dels nostres atltetes, principalment per aquells que exercien el debut sobre la distància: Sari Latorre, Cheli Fuster, Marcos Redondo i Cati Campos. Amb millors o pitjors sensacions els nostres debutants acabaren la carrera i celebraren amb els seus l’alegria per l’estrena en aquesta exigent distància. Només el simple fet d’acabar una prova d’aquestes cararacterístiques mereix el reconeixement de tots. A més, la carrera es va plenar de gestos familiars com l’acompanyament d’alguns atletes en els últims quilòmetres. La gran part de la resta dels Corriols, aprofitava la carrera per a realitzar un exigent test de preparació per a la marató. Queden tan sols 15 dies per a la gran cita anual de l’atletisme popular i el cansanci es combinava amb el nerviosisme. Tot i això, els resultats van ser excel·lents i calia anar pulint els detalls. Un deu per a tots ells!

Per altra banda, el dissabte es celebrava a Xest el XI Duatló “Circuit de Xest” en el Circuit Ricardo Tormo. David Nadal va obtindre un gran resultat ja que després de completar les distàncies oportunes (5km a peu, 20km en bicileta i 2,5km a peu) va aconseguir una meritòria 16a posició en la general i 3r de la seua categoria. Esperem que David continue progressant molt més en aquesta modalitat esportiva.

            I per acabar, un consell per a tots aquells que s’inicien en el món de l’esport i que de vegades no trobem la motivació suficient per a començar. Recorda,  caminar només és el principi.

            A volar!          

CARLOS MIRAGALL COLOMAR


CLUB ATLETISME CORRIOLS SUECA


Resultats Gandia

1 comentario: