24 nov 2014

23-11-2014 MOU-TE!

Corriols participant en la contrarrellotge i en la caminada popular
            Després d’una setmana marcada pel descans, la desconnexió i la bona alimentació, els nostres atletes tornaven a la competició. En aquest cas, es celebrava a Sueca la “I Contrarellotge per equips per la MPOC”. Una carrera amb tan sols 5 quilòmetres de distància que es carateritzava pel seu caràcter benèfic i solidari. A banda d’aquesta prova de caràcter més competitiu, es va organitzar també una caminada popular que es va omplir de molta gent que volia recolzar aquesta iniciativa.
            La prova cronometrada, organitzada conjuntament per l’Hospital de la Ribera i el Club de Muntanya Sutrail, pretenia donar a conèixer la malaltia i arreplegar fons per a la investigació. Des del nostre club, sempre donarem suport a aquest tipus d’iniciatives que tracten de millorar la salut de les persones mitjançant l’esport. Des d’aquest punt de vista, cal destacar a Sutrail, un grup format per grans esportistes i millors persones que sempre van buscant el costat solidari de les activitats esportives.
            Pel que fa a la participació dels nostres corriolers, alguns disputaren la prova per equips aconseguint acabar-la amb bons resultats. Per altra banda, foren molts més els que decidiren participar en la caminada acompanyats de les seues famílies i gaudint del bon oratge que fa a estes altures de l’any.
            Canviant de tema, la setmana passada, coincidint amb la Marató de València, es disputava en Atapuerca una de les proves de cross més importants de l’estat espanyol. Fins allí es va desplaçar un dels nostres corriolers, Joan Matoses, que va participar en la categoria júnior en la qual va realitzar un excel·lent registre. Cal destacar només la seua presència en aquest certamen ja que està plagat d’atletes professionals de tot el món i el fet d’estar allí ja és un èxit.
            Amb el cross d’Atapuerca i la marató de València podem dir que dóna per iniciada la temporada d’atletisme 2014-2015 (si és que no ho havia fet ja). A partir d’ara, intentarem contar-los des d’aquestes línies la participació dels nostres atletes en les diferents carreres que es disputen. A tots ells els desitgem molta sort.
            A volar!

CARLOS MIRAGALL COLOMAR
CA CORRIOLS SUECA

No hay comentarios:

Publicar un comentario