27 oct 2014

26-10-2014 SONIA, ESTEM AMB TU.


Quan una persona practica el running el motiven diferents motius. Algun repte personal, homenatges a familiars, passió per l’esport o simplement el fet de gaudir de la bona companyia. El que sí és cert és que la satisfacció que obté un runner quan acaba una carrera és màxima on s’ha demostrat que per dalt de tot, sí es pot.
            
Loles i Elena debuten en mitja marató.
Aquesta setmana ens hem de fer ressó de diferents notícies al voltant d’aquest missatge. Cronològicament, començarem pel que va passar el passat 19 d’octubre a València, on es tenia lloc la tradicional Mitja Marató que enguany complia 24 edicions. Però, enguany passarà a la història per tractar-se d’una de les més ràpides a nivell mundial i perquè dues xiques integrants del club aconseguiren finalitzar el recorregut de 21 km per primera vegada. Des d’aquestes humils pàgines volem reconèixer la feina, l’esforç i l’espenta de Loles Palacios i Elena Ferri. Vos esperen molts quilòmetres per davant. Enhorabona! Junt a elles, es van desplaçar un bon grup de Corriols que continuaren amb la preparació de la marató, on van gaudir de la carrera amb marques magnífiques i un “tranquil” passeig de 10 quilòmetres per vora mar.
            
Sonia, estem amb tu.
Un poc més recent, a Cullera, es desplaçaren un bon grapat de runners de tota la Comunitat per tal de disputar la XXI Volta a Peu a Cullera. Un recorregut meravellós que circula pel far de Cullera i per vora platja. Els resultats són el menys important perquè el que va passar el diumenge s’explica amb poques paraules i solament una imatge: solidaritat. Solidaritat per Sonia, un símbol de l’atletisme en general i del nostre club en particular que pròximament s’enfrontarà a una de les carreres més importants de la seua vida: véncer una operació. La imatge parla per si mateixa on tots els participants del club van decidir acompanyar a Sonia fins la lína de meta. Ella, entre llàgrimes i abraçant al seu marit, ens agraïa el gest que havíem fet per ella. Un gest que demostra el tipus de club que som. Una autèntica família.
            En altres àmbits, el corrioler David Nadal es va desplaçar el diumenge a Alzira per a disputar el I Duatló Olímpic de la localitat on van participar fins a 137 atletes. David va completar amb èxit el recorregut de 10 km a peu, 40 km en bicicleta i uns últims 5km a peu. Enhorabona David!
            Per a la pròxima setmana, la cita principal traslladarà a milers de corredors a Gandia, per a disputar la Mitja Marató de la capital de la Safor. Una mitja marató que recorre gran part de la platja i el centre històric i, on molts atletes aprofiten per continuar preparant la gran cita del mes de novembre: la marató de València.
            A volar!


  CARLOS MIRAGALL.   
  C.A. CORRIOLS DE SUECANo hay comentarios:

Publicar un comentario