28 ene 2014

26-01-2014 ATLETISME, NATURALMENT

Alex i Pepe a l'Ocaive, Pedreguer

Participacions dels Corriols el passat cap de setmana, en modalitats que tenen com a escenari l'entorn natural.  



Miguel Angel Gorris, Miguel Angel Ibiza,
i Julian León

Dissabte es tractava del Cross nocturn Villa de Sax, amb una distància de 8 quilòmetres que en la seua part urbana comptava amb l'animació de la gent en plena celebració dels Moros i Cristians en honor a Sant Blai. El circuit serpentejava els carrers del casc moro, ple de girs i amb dos rampes accentuades que li donaven duresa a la prova. Miguel Ángel Gorris, Julián León i Miguel Ángel Ibiza van estar molt animats pels espectadors, per les comparses i el so del tabalet i dolçaina.  


Les xiques al cross d´Alcoi
Diumenge a Alcoi tenia lloc la celebració del dur cross en l'antesala del parc natural de la Font Roja. Allí van estar els clàssics apassionats d'esta modalitat Aina, Laura i Vicent Pérez, Sonia Carrascosa i Juan Roselló. Compliren.



A Pedreguer es desplaçaren Alejandro Navarro i Pepe Casaudoumecq per participar en la marxa de muntanya de 10 quilòmetres amb desnivell de 400 metres. Estos veterans ex-corredors aprofiten qualsevol ocasió per a moure les cames. I on hi ha, sempre queda.  
 

Ana, a Enguera
 
Finalment, Ana Soler trepitjava la Serra d'Enguera on a l'activitat física se sumava l'objectiu solidari. Marxa també de muntanya amb 15.300 metres de recorregut i recaptació destinada a la Balsa Blanca, associació que fomenta les accions dirigides a l'estudi, prevenció i assistència en l'àmbit de les drogodependències i altres conductes additives, alhora que tracta d'evitar la marginació i l'exclusió social. Confiança total en l'esport com a  eina efectiva per a combatre estes lacres socials.

 
 

 
 
Resultats Cross d'Alcoi
Resultats Marxa senderista Ocaive-Pedreguer
Resultats Marxa de muntanya solidària Enguera
Resultats Cross nocturne Villa de Sax

Fotos Sax Facebook
Fotos Alcoi Facebook
 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario