14 ene 2014

12-01-2014 CIUTAT O NATURA: QÜESTIÓ DE PREFERÈNCIES


 


Un dels aspectes que fan gran l'esport de l'atletisme, és la gran varietat de formes i llocs on practicar-lo. Dissabte va ser la pista i diumenge el recorregut urbà o natural.
 

Jacqui, gran debut.
En pista trobàvem Andrea Pérez al campionat autonòmic de clubs en pista coberta. L'endemà entrava 5a de la seua categoria en el Cross d'Almoradí i com Laura Pérez (6a) en la seua prova, anotaven en el seu haver uns punts vàlids per al circuit autonòmic.  La nostra primera representant en esta població del Baix Segura va ser Aina Pérez, que amb una eixida molt endarrerida va anar remuntant fins posicions capdavanteres obligant-se a rodar a una mitja de 3'51'' el quilòmetre. Actuació també notable la de Joan Matoses en la carrera que suposava el seu debut en la modalitat. La participació dels nostres atletes en esta competició federativa, es completà amb el veterà Vicent Pérez.
 


Joan, el seu primer cross
També en el medi natural el “Quilòmetre Vertical” va atraure l'atenció d'alguns corriols. Anomenada així per tractar-se d'un recorregut que acumula un desnivell de 980 metres en una distància de 12 quilòmetres, esta ruta amb eixida en Gandia, ascensió al Montdúver i baixada a la Font de la Drova va comptar amb la participació de Maria Jesús Ferrús, Pepe Casaudoumecq i Àlex Serrano.





Alex, Pepe i Chus
al Km. vertical
Aina Pérez
En el conegut escenari urbà de la ciutat de València, la 10k va ser la prova que més atletes del club va atreure, entre ells els que menys es prodiguen en participacions populars com Juan Luís Merino i Ricardo Piera. Per a altres com Jacqui Maestro i Vicent Hernández, estos deu mil suposaven la seua iniciació en la competició atlètica la primera i la primera carrera com a corriol el segon. Finalment els més acostumats: Clara Muñoz que va  ser companya, amiga i guia de la debutant; Juan Fuster que va completar el recorregut en 37 minuts mentre la seua dona Sonia millorava el registre personal de la distància;  Julián León i Vicent Noverjes que també van córrer junts i per acabar la relació, els maratonians Valentí Parrell, Fernando Carrasquer, Carlos López i Juan Antonio Ferrando.
 
 
 
  • Resultats 10K València
  • Resultats Cross Almoradí
  • Resultats KM. vertical Gandia (Caminants)
  • Resultats KM. vertical Gandia
  • Resultats velòdrom Lluís Puig

  • Fotos Almoradí

     

     
     

    No hay comentarios:

    Publicar un comentario