21 ene 2014

19-01-2014 MITJA MARATÓ INTERNACIONAL DE SANTA POLA


Santa Pola
El denominat pels organitzadors “possiblement la millor mitja marató més internacional del món” va atreure diumenge passat el gros dels atletes del nostre club. Durant tot el cap de setmana, Santa Pola es veia envaïda pels aficionats a l'atletisme gràcies a la prova esportiva i a les altres activitats complementàries com la fira del corredor, ubicada al recinte històric del castell. Més de 8.000 ànimes creuaven la línia de meta en un interval de temps que anava des de l'hora i 1 segon, que va emprar Abraham Cheroben, el guanyador de la cursa, fins les 3 hores i 11 minuts de l'últim classificat.

Pel mig, els nostres corredors i corredores, 15 en total que van entrar en meta, com tots els participants, ben remullats perquè la pluja volgué ser també protagonista i va fer acte de presència als pocs minuts de donar-se l'eixida. David Nadal el primer classificat de l'equip entrava sense esforç en 1:22:50. A continuació ho feia Carlos Mateu que acusava l'esforç, la pluja i el fred. Després Carlos Miragall, Lucas Soler, Vicent Boscà, Ernest Martínez, Miguel Ángel Gorris, Julián León debutant en la distància i de quina manera.. (1:47:31),  José Vicente Martí i Vicent Pérez.

En dones Vicen Alemany corrent en solitari demostrava que està fortíssima. En companyia, animant-se i ajudant-se Sales Gutiérrez i Mª José Soler i per altra banda Alícia Rocher i Sofía Sospedra.


Barxeta
Molt més dur va ser el Trail La Mallà Serralades de Barxeta, amb 957 metres de desnivell i terreny banyat per la pluja del dia anterior que provocava esvarons i acumulació de fang en les sabates. Cansats i bruts acabaven la prova, Blanca Fuentes, Juan Antonio Ferrando que després d'una caiguda va estar temptat d'abandonar i Carlos López. En la Marxa paral·lela van participar Ana Soler, Mª Jesús Ferrús i Elena Ferrando. 



En cita del calendari oficial competia Lorea Espasa en el Provincial Aleví de pista coberta. Nervioseta i impressionada però sense la por escènica que provoca en el principiant i en molts atletes amb experiència, l'imponent Palau Velòdrom Lluís Puig on se celebrava la competició, la seua actuació en 60 metres tanques i en 60 metres llisos va ser molt més que satisfactòria. Quan acabà ja tenia ganes de tornar.








Resultats Camp. provincial aleví al velòdrom LUÍS PUIG
Resultats Mitja marató Santa Pola
ResultatsTrail Barxeta
Resultats Marxa Barxeta 

No hay comentarios:

Publicar un comentario