2 dic 2013

CROSS DE VINARÓS I MITJA D'ALGEMESÍ


Sonia, acaba en 6ª posició de veteranes
en la dura prova del camp a través
 
         A Vinaròs, capital del Baix Maestrat, tenia lloc diumenge passat la primera jornada del Circuit de Camp a Través de la nostra comunitat. Un circuit oficial organitzat per la Federació d'Atletisme, que torna a tindre suficients competicions per a considerar-se com a tal i que farà que els atletes apassionats per esta modalitat atlètica travessen de nord a sud les terres de la nostra autonomia.  

         Es tracta d'una disciplina dura i completa en la què competeixen atletes de distintes especialitats. Per a la majoria es tracta d'un període de preparació de les proves de pista en el què es trenca amb la rutina dels entrenaments i les competicions en espais coneguts i invariables. En el cross, a banda de la incertesa que l'esportista té sobre la pròpia actuació i la dels adversaris, s'uneix la del mitjà on es celebra. Recorreguts per terrenys irregulars, sembrats d'obstacles naturals i amb influència de la climatologia són elements que donen a estes competicions un atractiu especial. 

         Els corriols van estar representats en esta primera dura prova per les components habituals de la categoria femenina. Sí... sols xiques, què coses!! La més menuda, Alba León, amb 7 anys i l'equip infantil format per Maria Martínez, Maria León i Aina Pérez, competien en el campionat escolar. Les majors Laura Pérez i Blanca Mur en júniors i Andrea Pérez en promeses intentaven arrapar algun punt per a la classificació final del circuit. 






         Els veterans van escriure una pàgina més de la història d'aquest jove club en ser els seus primers esportistes de la categoria en competició oficial federativa. I a més a més, amb el concurs per primera vegada d'una dona, l'atleta del Mareny de Barraquetes, Sonia Carrascosa. El seu company Juan Fuster, que com ella debutava en el cross, completà una actuació admirable al classificar-se en 5ª posició després de realitzar el recorregut a una mitja de 3 minuts i 42 segons per quilòmetre. Més discreta però no menys meritòria ni entusiasta, va ser la participació dels també veterans Vicent Pérez i Julián León.  


         L'altre escenari esportiu quedava ubicat a Algemesí on es celebrava la tradicional Mitja Marató, anomenada del Samaruc, en la què van volar els nostres corriols David Nadal (1:23:07), Emilio Aparici (1:25:33) i Carlos Miragall (1:48:39) 

 
Resultats Vinaròs (xiquets)
Resultats Vinaròs

Fotos Vinaròs 1
Fotos Vinaròs 2


No hay comentarios:

Publicar un comentario