17 dic 2013

15-12-2013 Rafelcofer, Elx i Benicarló


      
   L'activitat atlètica dels Corriols es va materialitzar el passat cap de setmana en localitats situades tant al nord, com al centre i sud de les terres de la nostra geografia.  

         Dissabte era Andrea Pérez qui participava en la prestigiosa Milla d'Elx, una ràpida prova en la què s'enfrontava en la categoria Elit femenina a rivals d'alt nivell i en la que aconseguia l'objectiu d'entrar entre les 10 primeres. Amb el 8è lloc, la nostra atleta quedava satisfeta de la seua actuació. 

         Diumenge a Rafelcofer (La Safor) els xiquets i xiquetes de la nostra escola eren protagonistes en les proves menors. Primerament pel grup, el més nombrós de tots aquells que van participar i en segon lloc pels podis aconseguits: Alba León (2ª), Dídac Ibiza (2on), Maria Alberola (3ª), Maria León (3ª) i Aina Pérez (1ª). Maria Martínez (4ª) per poc no tingué trofeu però sí un bon record com la resta de companys i companyes: les germanes Andrea, Alba i Mar Soler, Ainhoa Ferrer, Aitana Ferrando i Marc Redondo. Per a Kira Andrés amb 6 anys d'edat, la més menuda de l'equip, la carrera tenia d'especial el fet de ser la primera. Segur que no ho oblidarà.  

         A la mateixa carrera, els corriols adults, en la seua majoria pares i mares d'aquells, també compliren en número i en satisfacció.  

         A Benicarló tenia lloc la segona jornada del Circuit Autonòmic de Camp a Través, el segon en terres castellonenques. Laura Pérez no massa satisfeta pel què considerava una discreta actuació provocada per  problemes de salut que li havien impedit entrenar durant la setmana, entrava 6ª i Blanca Mur, que va de menys  a més en estes proves ho feia en 8ª posició.  
 

         A València Carlos Miragall es proclamava campió en la carrera benèfica que, organitzada pel CEU San Pablo, discorria pel marc incomparable del vell llit del Túria.

Resultats Rafelcofer
Resultats Rafelcofer Xiquets




 

No hay comentarios:

Publicar un comentario