10 dic 2013

08-12-2013 PRESENTACIÓ, EL RAVAL I MARATÓ DE CASTELLÓ.


 
         La Casa de la Cultura de Sueca acollia dijous passat, l'acte de presentació dels atletes de l'escola esportiva del Club d'Atletisme Corriols de Sueca, un acte caracteritzat per la nombrosa presència de participants i públic i en el què no faltaren les sorpreses. 

         Presentat pel també corriol Emili Chaqués, els primers moments foren per a les salutacions. Atletes de primera línia com Raquel Landín, Luís Félix i el corredor solidari Víctor Cerdá, desitjaven a l'escola esportiva i al Club una trajectòria exitosa tant en l'aspecte esportiu com en l'humà. A continuació foren nomenats un darrere de l'altre els 71 atletes, xiquets i xiquetes, que estan formant-se en esta  entitat i pujaren a l'escenari entre els càlids i emocionats aplaudiments del públic. 

         En el seu parlament, la presidenta Júlia Iborra, subratllava el gran valor de l'escola i remarcava les directrius esportives i educatives que la regeixen. El vicepresident de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, el també suecà Manolo Cortés, destacava i agraïa la participació de les nostres atletes en competicions oficials d'àmbit territorial així com en les de nacional, formant part de la selecció autonòmica bé de camp a través o en pista i en la Lliga Nacional de Clubs de Primera Divisió. La regidora Pilar Moncho, a través d'un vídeo ja que a la mateixa hora se celebrava el Ple municipal, encoratjava els xiquets i xiquetes a realitzar els deures, els escolars i els esportius. 

         La veu de l'atletisme valencià, Recaredo Agulló, mirava i trobava en els ulls dels menuts i menudes la il·lusió i l'esperança en el futur. També aprofitava l'ocasió per anunciar la celebració al mateix escenari i per al dia 20 de desembre, d'un acte amb projecció de l'audiovisual en el què l'entrenadora i atleta, Raquel Landín, ens aproximarà al dia a dia dels corredors a Kènia després de la seua estada estival al país africà. 

         El final fou una autèntica sorpresa ja que comptà amb una actuació musical en directe que fou fortament aplaudida. Un aperitiu al Casino de l'Agricultura tancava la celebració.

         En l'aspecte esportiu, matinal el dia 6 al barri del Raval de Gandia, amb massiva assistència de corriols i 3 trofeus, el de les germanes Aina (3ª) i Laura Pérez Rocher (1ª) i Joan Matoses (2on) en les seues respectives categories. 

         El toc de gràcia final del cap de setmana, va ser protagonitzat per la  màgia del nostre company del Mareny de Barraquetes, Juan Fuster, en completar el recorregut de la Marató de Castelló de la Plana, pràcticament en solitari, en un temps de 2 hores i 57 minuts. 
 Fotos Gandia
Resultats Gandia (xiquets)
Resultats Marató de Castelló
Resultats 10K Castelló


Més fotos

   

No hay comentarios:

Publicar un comentario