28 oct 2013

27-10-2013 VOLTA A PEU A CULLERA


         Diumenge 27 d'octubre, quan ens estrenàvem en l'horari d'hivern que ja havíem imposat als nostres rellotges, la població veïna celebrava l'edició número 30 de la seua volta a peu. Un clàssic que sol reunir centenars d'atletes de la nostra comarca i d'altres pròximes i que en aquesta ocasió atreia un bon grapat de més llunyans per tractar-se d'una prova del Circuit de carreres populars de la Diputació de València. 
 

         Carrera que compta amb ingredients que la fan summament atractiva. Un recorregut variat que evita la sensació de monotonia. Un paisatge canviant amb mar i muntanya, horta i marjal, creacions de la Natura i de l'Home. Perspectives únicament visibles des de la privilegiada posició del corredor, pel mig de la carretera, en la baixada del Far cap al Dosser. I una bona organització en un dia esplèndid, radiant.  

         Per als Corriols, com a club de Sueca, la proximitat es converteix en altre factor que anima a la participació. Un col·lectiu que aportà una nombrosa quantitat d'atletes amb objectius, com sempre, diversos. Des de la millora de la marca d'edicions passades, fins el gaudi de la pràctica d'activitat física en un encantador entorn; des de  l'entrega total a la reserva de forces, des del rodatge extensiu als ritmes competitius.   

         A la fi, el personal satisfet. I al podi d'atletes joves, un clar domini del color groc, on les nostres Laura Pérez i Blanca Mur rebien els honors per classificar-se en primer i segon lloc respectivament de la categoria que els organitzadors van anomenar “Joventut”. Diví tresor.
 
 
 
 
 
 
 
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario