8 oct 2013

06-10-2013 VOLTA A PEU A CARCAIXENT


            L'activitat físic-esportiva en grup, a través de les seues diverses materialitzacions (club, escola esportiva, carrera popular, competició lúdica... ) contribuïx al procés de socialització de les persones i és un entorn ideal per adquirir qualitats que podrien ser transferides a altres àmbits de la vida quotidiana. A més està considerada pels experts com la forma d'oci que aporta majors beneficis tant físics com psicològics i socials. 

         Els Corriols aprofitaren la celebració de la 24ª Volta a Peu a Carcaixent, per passar un dia festiu en grup, amb la família, companys i amics. Cap de setmana sense pressions ni compromisos esportius que es manifestà en la participació per part dels atletes adults, en una carrera moderna, pràctica, però com les d'abans, on el poble organitzador és l'amfitrió i convida (per tant no cal pagar) la gent d'altres pobles. 

         Amb eixida i meta a les portes del Centre Comercial La Ribera, obert per donar l'atenció i els serveis necessaris per a la celebració, la prova esportiva constava d'un circuit de 10 km, amb recorregut inicialment urbà, que s'endinsava a continuació per paratges dominats pel taronger i amb presència d'imponents construccions rurals centenàries, i ja en els trams finals, comptava amb l'animació de la gent que, pròpia o forastera, ocupava els carrers. 

         Després de la carrera i pensant en els menuts que no havien tingut l'oportunitat de córrer, el grup realitzà una curta marxa pel paratge de La Casella, al terme d'Alzira. 
 

         Bona dosi de salut, diversió i relacions socials.

Resultats
Fotos

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario