19 jun 2013

15-06-2013 MILLA DE SILLA, NOCTURNA DE VALÈNCIA I ESCOLA


Sols un dels nostres atletes va representar el C.A. Corriols el passat cap de setmana. I ho feia per partida doble. Divendres, Lluc Soler aprofitava que tenia de pas la població de Silla per participar en la clàssica milla organitzada pel club d'atletisme del mateix nom.

Dissabte es mesclava entre els milers de corredors que prenien l'eixida en la nocturna de València. Una magnífica experiència pel què suposa rodar per carrers emblemàtics de la capital, sense cotxes que destorben ni semàfors que atendre. A més en hores de fresca. Sensacions que transporten els de més edat, a temps passats on jugar al carrer en les nits d'estiu, era costum per tot arreu dels pobles de la nostra geografia.  Passatemps molt més econòmics que esta cursa en la què els organitzadors, amparats en la nocturnitat de l'esdeveniment, fixaven el preu de participació en 15,00 euros. Hi ha qui ha vist el filó i vorem si dins de poc resulta més car córrer a peu per València que conèixer-la amb el bus turístic.



Per altra banda, les activitats de l'escola d'atletisme del club finalitzen. Han estat 9 mesos en els què dilluns i dimecres, l'estadi municipal Antonio Puchades s'ha omplert de crits, correres i rialles de la xicalla. Gent menuda que ha estat feliç mentre jugava amb companys i amics, que s'ha divertir i que ha dit orgullosa: “Jo faig atletisme”. Tornem quan passe l'estiu.

 


RESULTATS VALÈNCIA
RESULTATS SILLA
 



No hay comentarios:

Publicar un comentario