11 jun 2013

08-06-2013 LLIGA, MASSANASSA I CATADAU


Laura entrega el testimoni
            Brillant actuación de les nostres atletes en la 3ª Jornada de la LLiga Nacional de Clubs de Primera Divisió, celebrada dissabte 8 a les pistes de l’Estadi del Túria. Andrea Pérez competia en el 800 m.l. i en l’últim relleu del 4x400, una emocionant prova en la què Laura Pérez,  prenia el testimoni com a segona integrant de l’equip.
Andrea acabant la prova dels 800 m.
Classificades en segona posició, darrere del Tenerife Caja Canarias 1984 en una jornada en la que també van prendre part les aragoneses del Hinaco Monzón, les catalanes del JA Sabadell i el Girona Costa Brava, les gallegues del Lucus Caixa Rural i dos equips ilicitans, el Juventud Elche Arosa i el Decatlon Kondy.

  
Carlos, Lucas, Ernest, Juan i Julian
          En populars, la major part d’atletes del C.A. Corriols  es van desplaçar a Massanassa on es celebrava la 25ª edició del seu gran fons. Moltes edicions ja per a una pobra organització que es va vore desbordada per la gran afluència de participants i que va provocar una falta de les atencions habituals a les categories menors. La cursa va resultar interessant i el seu traçat va transcórrer per paratges marjalencs plens d’aigua, verdor i vida.

 
Ainhoa Ferrer i Maria Martínez


            L’altre destí esportiu va ser la Vall dels Alcalans, concretament a Catadau on els Ibiza, pare i fill, van prendre part l’un en la cursa d’11 quilòmetres i l’altre en les categories menors en la que va aconseguir una segona posició.

                       

           
 
Entrega del taló a Trinidad Ruiz, de Alce
            
Divendres 7 al Saló de Plens de l’Ajuntament de Sueca, en acte protocol·lari es materialitzava la donació a la Asociación de Lucha contra la Epilepsia de prop de 3.000 euros, quantitat que es correspon amb els guanys de la Iª Carrera de la Dona i la Iª Marxa per la dona. En presència de les regidores Pilar Moncho, Mª José Sarrió, Tere Ribes i els responsables de l'empresa Atmósfera Esports, la Presidenta del Club d'Atletisme Corriols, Mª Julia Iborra, lliurava el taló bancari a la representant de l'associació i destacava la generositat dels organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i poble de Sueca.



  • Resultats Catadau (xiquets)
  • Resultats Catadau
  • Resultats Massanassa (xiquets)
  • Resultats  Massanassa

  • No hay comentarios:

    Publicar un comentario