30 abr 2013

28-04-2013 TENERIFE, CANALS I PORT DE SAGUNT


LLIGA NACIONAL DE CLUBS DE PRIMERA DIVISIÓ
          
 
Laura i Andrea a la pista de Tenerife
 
 
            Les actuacions en competició dels atletes del C.A. Corriols el passat cap de setmana van ser poques però de primer nivell. Andrea Pérez i Laura Pérez realitzaven un llarg desplaçament per participar en la Lliga Nacional de Clubs de Primera Divisió. Santa Cruz de Tenerife acollia la primera jornada amb el concurs d’altres clubs de les illes: el Tenerife CajaCanarias, el TF CajaCanarias 1984 i el CAI CajaCanarias. A nivell individual Andrea corria el 800 m.l. i Laura el 200 m.l.. El relleu 4x400 tancava la jornada i on es comptava amb la presència d’ambdues atletes suecanes que es mostraven altament satisfetes per l’experiència a l’espera de la segona jornada que segurament tindrà lloc a Madrid.

           
            Altre centre d’atenció va estar a Canals que celebrava la seua tradicional mitja marató i on un pletòric David Nadal es classificava en el lloc 10é de la general i obtenia el bronze per ser 3er de la categoria, la de Vetarà A. David va invertir un temps de 1 hora i 21 minuts en completar els poc més de 21.000 metres.
 
David Nadal, 3er. classificat veterà A
           
             Lucas Soler es desplaçava al Port de Sagunt que també celebrava la seua mitja marató. Amb un ritme conservador i prudent en la primera part de la cursa, anà agafant confiança en les seues possibilitats i aconseguí un crono de 1:43:16, temps que millorava ostensiblement les seues previsions.


            I com ja hem vingut anunciant, diumenge 5 se celebrarà a la nostra ciutat la primera edició de la Carrera de la Dona i la Marxa per la Dona. Un esdeveniment que suposarà un reconeixement del paper de les dones en la nostra societat i que s’ha de convertir i consolidar-se com una gran festa de l’esport femení, la salut, l’oci, la integració, la diversitat i la solidaritat.

VICENT PÉREZ

No hay comentarios:

Publicar un comentario