17 abr 2013

13-04-2013 ALBAL PER GUATEMALA


            Desplaçament a la població d'Albal (Horta Sud) per participar en una carrera distinta a la popular clàssica que se celebra el mes de juny. Nova manifestació esportiva que unix, com altres tantes cada dia més nombroses, l'activitat física i la solidaritat. En el cas del dissabte, la cursa atlètica anava de la mà de l'ajuda al poble guatemaltec.  Esportistes i solidàries, participaven en l'esdeveniment les corrioletes Mar, Alba i Andrea Soler, Maria Martínez, Maria León i Aina Pérez. Els majors foren Ernest Martínez, Julián León i les atletes Elena Ferrando, Mª Jesús Ferrús i Clara Beltrán.

            També serà una festa esportiva des de la vesant de la promoció de la salut i amb caràcter solidari, la Iª Carrera de la Dona i la Iª Marxa per la Dona, actes que el Club d'Atletisme Corriols de Sueca està preparant amb Atmósfera Sports Sueca i distintes regidories del nostre Ajuntament.  Amb objectius ben clars com motivar les dones i joves per a què s'inicien en l'activitat esportiva, promocionar l'activitat física en general i els hàbits de vida saludables, inculcar l'esforç com a mitjà d'autosuperació i promoure l'esperit solidari, esta manifestació que celebrarà la seua primera edició a la nostra ciutat, també comptarà amb un complement de tipus emocional ja que unirà persones de distintes generacions o amb vincles familiars o socials a través de la pràctica esportiva, lúdica i recreativa. Tot això el proper 5 de maig a Sueca. 

            La presentació oficial tindrà lloc en el Saló d'actes de la Casa de la Cultura divendres 19 d'abril a les 20:00 hores i ja poden realitzar-se inscripcions a la Carrera que comptarà amb participació exclusivament femenina, en www.mychip.es. La inscripció a la Marxa està oberta a totes les persones i podrà realitzar-se en Atmósfera Sports Ribera (Simón Vila, 1) de Sueca.
 
VICENT PÈREZ

No hay comentarios:

Publicar un comentario