5 feb 2013

MITJA MARATÓ DE SUECA I PISTA COBERTA

VIª MITJA MARATÓ VIA MATERAL DE SUECA


  

            

Mª Jesús Ferrús
Matinal atlètica diumenge passat a la nostra població que congregà un número important d’esportistes i aficionats al punt d’eixida i meta situat al Parc de l’Estació. Nou recorregut evitant la marjal i amb molts quilòmetres dins del casc urbà al recer del fort vent ponent, veritable enemic del corredor.

             Un total de 362 participants acabaren la prova, entre ells 6 atletes del nostre club. David Nadal que ha diversificat  l’entrenament, mostrà que manté el seu alt nivell i va ser 5è dels veterans B. El temps que va emprar, 1:20:29 n’és una bona prova. Paco Espasa va invertir 1 hora i 39 minuts i Damián Salvador, de la feina a la carrera, va acusar la falta de descans. Lucas Soler (1:42:45) estrenava el nou equipatge i mostrava la seua satisfacció al finalitzar, per les mostres de recolzament i ànim que els seus li havien evidenciat durant l’actuació. Altre corriol, Vicente León, parava el crono passats uns segons de l’hora i 44 minuts i l’única representant femenina del nostre club, Maria Jesús Ferrús per a qui el temps invertit era el menys important, rebia el bateig dels 21 quilòmetres i demostrava que és capaç de fer allò que es proposa.

Lucas Soler i Vicente León

             L’altre punt d’atenció estava al Pavelló Lluís Puig de València. Dissabte per la vesprada Laura Pérez participava en un control en la prova dels 1500 metres llisos i Andrea Pérez en el mig fons curt, els 800. L’endemà va ser el torn d’Aina Pérez al 2000 en el campionat provincial de pista coberta al mateix escenari i Maria León prenia part en els 1000 metres llisos. Per a estes dues atletes era el debut en esta magnífica instal·lació, cosa que els va aportar molta il·lusió, més inclús que el propi resultat en la competició.

Vicent Pérez 


FOTOS DE LA MITJA MARATÓ DE SUECA 
FOTOS DE LA COMPETICIÓ AL VELODRÒM LLUÍS PUIG

No hay comentarios:

Publicar un comentario