11 feb 2013

CROSS DE L'ALCÚDIA i MITJA BENIFAIÓ

Diumenge 10 es va celebrar a l'entorn natural que configura el riu Magre al seu pas per l'Alcúdia, l'última jornada del circuit autonòmic de Camp a Través de la nostra Comunitat, prova oficial federativa amb denominació de Campionat Provincial per a les categories fins a cadets i Campionat Autonòmic de juvenil en avant.

Josep Maestro

El Club d'Atletisme Corriols de Sueca va aportar a la competició un total de 16 atletes de diferents categories i amb diversitat d'objectius. Els alevins tant xics com xiques, han anat acostumant-se a la duresa i bellesa d'esta modalitat esportiva i s'han quedat amb ganes. Maria León, Maria Martínez, Alba i Andrea Soler junt amb Dídac Ibiza perduda la por escènica, realitzaren una carrera al seu ritme, de darrere cap endavant guanyant posicions.

Aina Pérez, recuperada de la grip, es va sobreposar a la condició d'infantil de primer any i va realitzar una bona cursa dominada per atletes del Club d'Atletisme la Ribera, inalcançables de moment per a les nostres. Josep Maestro corria per primera vegada un cross i la seua actuació va ser altament satisfactòria imprimint un ritme de 4'33'' per quilòmetre a les seues camallades.

Núria Aliaga
            La benjamina Núria Aliaga també debutant, va córrer molt centrada i les prebenjamines Alba León i Mar Soler prenien part en una carrera excessivament curta en la que l'eixida es convertí en una autèntica estampida amb bacs i rebolcons inclosos.

La juvenil Blanca Mur es classificava en 9ª posició i les que més es jugaven, les júniors Laura Pérez (5ª) i Andrea Pérez (6ª), lluitaren fins els final per aconseguir els  punts necessaris que les convertiren en integrants de la selecció autonòmica de camp a través. Competició que es pot considerar d'alt nivell en la què Blanca completava els 4.000 metres del recorregut en un temps de 16 minuts i 3 segons, Andrea en 16 minuts i 33 segons i Laura en 15 minuts i 57 segons.

Els veterans, com sempre,  també van complir.  Carlos i Vicent Pérez realitzaven junts els primers dels 6 quilòmetres de la cursa a un fort ritme, una col·laboració que els va servir per sobrepassar gran quantitat d'atletes participants.  La progressiva acceleració del primer ens els metres finals, va suposar una curta diferència en el temps definitiu (24'30'' i 24'35'' respectivament).  Miguel Angel Ibiza va tindre també la seua primera experiència en el cross de la què va eixir molt satisfet i finalment David Nadal el veterà amb millor estat de forma del club, es classificava en un meritori 18è lloc rodant a una mitja de 3'37'' el quilòmetre.

Altra competició amb presència de corriols, va ser la Mitja Marató Roquette de Benifaió en la què Damián Salvador participà i on va invertir un temps d'1 hora i 33 minuts.