19 feb 2013

ENAMORATS, AUTONÒMIC, I ALTRES


A la població saforenca de la Font d'En Carròs, tingué lloc dissabte passat la  tradicional Carrera dels Enamorats, una celebració que com manen els grans magatzems, és en honor de Sant Valentí (papa) en clara competència amb l'altre patró dels valencians i valencianes que s'estimen, Sant Donís, també papa. La prebenjamí Amaia Enamorado possiblement va elegir de forma intencionada una cursa amb clares referències al seu cognom per iniciar-se en el món de la competició atlètica. Comboi i satisfacció en el seu debut. Un record per a tota la vida.

            Alegria pel resultat aconseguit és amb el que va tornar l'alevina Andrea Soler, tercera en la seua trepidant carrera, on en els metres inicials ja venia a decidir-se el resultat final

            En parella la van realitzar Julia Iborra i el seu Carlos, mentre que Lucas Soler centrat en la competició esportiva va anar per lliure, com bon fadrí.

            La mateixa vesprada, al Pavelló Lluís Puig els nervis podien amb Aina Pérez. Era el seu primer campionat autonòmic i a més en un escenari imponent. Optà pels 2.000 metres llisos que va completar en 8'31'', una marca que no la va deixar satisfeta.

            L'endemà Maria Jesús Ferrús s'encarava a la 15k de la “Valencia abierta al mar” com totes, amb un riu de corredors, mentre que Álex Serrano i José Casaudoumeq preferien la Serra Mariola i participaven en la Marxa de Veterans de la Comunitat Valenciana amb eixida a Bocairent. Altre trofeu en la curta història del club que anava a parar a les mans de Pepe en classificar-se en  segon lloc.
 
            Diumenge 24, l'atenció informativa de l'atletisme a nivell nacional se centrarà a la nostra comunitat, concretament a Orpesa de Mar on se celebrarà el Campionat d'Espanya de Clubs de Camp a Través. Tres de les nostres atletes Blanca Mur, Laura Pérez i Andrea Pérez, estan convocades a la cita on mediran les seues forces amb esportistes de categoria nacional i internacional de tot el país i disputaran les places d'honor a clubs com el F.C. Barcelona.
 

Vicent Pérez
 


FOTOS

No hay comentarios:

Publicar un comentario