21 abr 2015

19-04-2015 LLÀGRIMES I A VOLAR!

         
 MAMOVA-2015
  Les emocions i les sensacions que se li queden a u després d’aquest cap de setmana són molt difícils d’explicar. De vegades, u ha de posar-se les esportives, tastar l’asfalt o la muntanya i experimentar el que sent un runner per poder explicar-ho. Oportunitats hi ha mil i aquest cap de setmana que hem passat n’hem tingut de molts colors. A més, s’han disputat una sèrie de curses que s’han caracteritzat per una gran càrrega emocional. Però tampoc vull avançar-vos el final. Així que, com si es tractara d’un guió d’una pel·lícula, començaré pel principi.
            Divendres, 18.00 hores. Arranca a Caudete de las Fuentes un repte solidari on 28 atletes, i sobretot grans persones, decideixen recórrer 120 quilòmetres en un dia. No tenim cap corriol entre els representants però sí amics i coneguts i una causa compartida: el càncer. Malaüradament a tots ens ha tocat de prop alguna vegada i aquesta vegada l’esport ha servit per canalitzar totes aquestes forces transformades en un repte solidari: la lluita contra aquesta enfermetat. Dues hores més tard, a les 20.00h, tenia lloc a la Casa de la Cultura de Sueca la presentació de la 3a Carrera i Marxa de la Dona. Davant les autoritats locals i un públic nombrós, la presidenta del CA Corriols Sueca, Júlia Iborra, exposava mitjançant imatges i vídeos el sentit d’aquesta cursa que tindrà lloc el pròxim 3 de maig a Sueca.
Lorea Espasa i Núria Aliaga,
en la prova dels 500 metres, a Algemesí
            Dissabte matí, Algemesí. Lorea Espasa i Núria Aliaga participaven al control de marques de velocitat i mig fons. Ambdues realitzen molt bons temps en les distàncies de 60m i 500m. Elles formen part del nostre futur de l’escola. Al mateix temps Laura Pérez ajudava al CA Silla a alçar-se en el  títol de campiones en el Campionat Provincial Absolut de Clubs. Laura va disputar en aquesta ocasió la prova de 1500m.
            Dissabte vesprada, Sueca. Els 28 atletes que començaren el repte un dia abans a Caudete de las Fuentes, arribaven a Sueca envoltats de moltíssima gent que ixia al carrer per rebre’ls amb un fort aplaudiment i molta calor humana. La jornada, molt emocionant, incloïa diferents activitats per a totes les edats, com exhibicions, caminada o balls. Els nostres integrants participaren activament en l’esdeveniment, especialment en la carrera de 8 quilòmetres per la nostra localitat. Donava goig vore com corredors de totes les edats i amb diferents motius es posaven les esportives per plantar-li cara al càncer. Una batalla que any rere any s’enduu per davant moltes vides. Enhorabona a tots!
            Diumenge, Benimodo. Els nostres corriols més menuts i no tan menuts, es desplaçaven fins a aquesta localitat per a disputar el 2n 10K de Benimodo. És molt gratificant vore en els nostres corriols la il·lusió en els seus ulls i les ganes que li posen. En aquest cas, el gran treball d’Aina Pérez ha tingut recompensa en forma de trofeu ja que ha aconseguit la 2a posició en la seua categoria. Enhorabona!
A Xàtiva, Pepe Casaudoumecq i Àlex Serrano continuaven fent de les seues i s’escapaven en ruta per a disputar la 3a edició de Xàtiva Natura Trail. Un recorregut de 15 quilòmetres per les muntanyes de la capital de la Costera digne de contemplar.
Benimodo-2015
I per al final, el plat fort del cap de setmana i possiblement de l’any. Als corredors en general i als corriols en particular, ens agrada posar-nos objectius cada vegada més alts. Els músculs ens recorden en cada carrera que estan ahi. Es fan de notar. Però nosaltres els diguem que nosaltres també estem ací, per a lluitar i per a véncer-los. Així, un gran grup d’integrants del CA Corriols es va proposar disputar la MAMOVA, la Marató de Muntanya de València que enguany complia la cinquena edició. Amb unes condicions atmosfèriques extraordinàries, un bon grapat de lluitadors prenien l’eixida de la mitja marató i de la prova reina. Tots i cadascun amb el mateix objectiu: acabar-la. Ser un finisher és ja un èxit. Al voltant de 600 participants tingueren l’honor i l’orgull de creuar la línia de meta, plens de fang però amb un somriure d’orella a orella i amb la satisfacció de poder dir ben alt que ja eren mamovers. Les emocions que s’han viscut han sigut molt grans. S’han vist llàgrimes, ràbia, lluita, plors... La dura batalla contra la naturalesa ha sigut espectacular i ha tingut recompenses molt positives. Més enllà del simple fet d’acabar la carrera, dos de les nostres xiques han pogut assaborir el plaer de pujar al podi. En aquest cas han sigut Blanca Fuentes, que ha aconseguit la primera posició de la seua categoria i segona de la general, seguida per Maria José Soler, que ha sigut segona de la mateixa categoria. Ambdues estan en un moment de forma i psicològic esplèndid i pareixen no tindre límits. És per això que des d’aquestes línies volem transmetre tot el nostre reconeixement. Enhorabona!
I com avançàvem al principi d’aquesta bonica pel·lícula, acabem igual que comencem. Ja que a partir d’ara les nostres mirades estan dirigides a la carrera i marxa per la dona. Una prova que és més que una carrera, ja que amb aquesta iniciativa el club vol realitzar una discriminació positiva cap a la figura femenina.
Salut, quilòmetres i a volar!

CARLOS MIRAGALL COLOMAR

CA CORRIOLS SUECA

Finishers MAMOVA-2015
Damián Salvador
Juan Fuster
Juan A. Ferrando
Carlos Mateu
Lucas Soler 
Sonia Carrascosa
Miguel Angel Gorris
Finishers K21 MaMoVa-2015
Luis Ortells
Carlos Miragall
Blanca Fuentes
Carlos López
Maria José Soler
Ernest Martínez
Javier Miragall
Vicent Noverjes
Miguel Angel Ibiza
Patricia Peñalosa
Sales Gutierrez
Clara Muñoz
Emilio Gorris

No hay comentarios:

Publicar un comentario