14 abr 2015

12-04-2015 SEGONA PASQUA


            Després d’una setmana d’un paró quasi total a nivell competitiu, arranquem altra vegada de valent amb el resum del cap de setmana que hem passat. Com de costum, el color groc tornà a envaïr aquells pobles que decidiren apostar una vegada més per l’atletisme popular.
Emili, Arnau i Miguel Angel a Siete Aguas.
Però, abans de contar-vos el que ha sigut aquest segon diumenge de Pasqua, volíem fer-nos ressó d’una carrera que es va celebrar el passat 4 d’abril a la localitat de Siete Aguas. Allí es disputava la 2a edició de la prova “20k Villa de Siete Aguas” que rememora el traçat original de la prova que s’ha fet famosa per la participació dels grans fondistes internacionals. Un recorregut irregular, amb pujades i baixades, però amb unes vistes excepcionals i que dos dels nostrres corriols no es volgueren perdre. Miguel Ángel Gorris i Emilio Gorris es desplaçaren fins aquesta localitat per a no perdre l’oportunitat de viure aquesta experiència. Més mèrit si cap el d’Emilio, que continua realitzant les carreres espentant el carro del seu fill, Arnau. Xapó per a ells! 

Corriols al Trail de Cullera

I centrant-nos en aquest cap de setmana que hem passat, l’activitat runner es centrava a Cullera, Gavarda i La Pobla de Vallbona. A la localitat veïna de Cullera es disputava la 2a edició del “Trail de Cullera”, organitzat pel CA Cullera i per l’associació Sutrail de Sueca. Amb un recorregut espectacular, vora 400 participants es presentaren en la línia d’eixida d’una prova que combina asfalt, platja i muntanya. Com es pot vore a la imatge, sempre hi ha valents i valentes entre els nostres corriols que decidiren córrer després d’uns dies de Pasqua on regnen els dinars i sopars amb bona companyia. Per sort, el temps va acompanyar en aquesta ocasió i els corredors gaudiren d’unes vistes inigualables al costat del mar.

Gavarda 2015

Ja per la vesprada, a Gavarda, es disputava la 3a prova del “5é Circuit Cajamar Ribera del Xúquer”. Des de la part més alta de la localitat, es donava l’eixida a una prova caracteritzada també per algunes pujades consistents i que, any rere any, continua acollint a molta gent en cada edició. Cal destacar que alguns dels nostres corriols van fer “doblete” i van participar també en la carrera matutina a Cullera.

Ja per últim, a La Pobla de Vallbona, tenia lloc la 2a prova del “Circuit Diputació de València”. Enguany, coincidint amb la 15 edició de la cursa, alguns dels nostres corriols es desplaçaren il·lusionats per completar els exigents 15 quilòmetres dels quals constava la carrera. Excel·lents resultats per a tots que s’esforçaren molt per complir els objectius corresponents.
Corriols arreplegant el dorsal en la Pobla de Vallbona
Amb la mirada posada al calendari, podem trobar dos dates marcades en roig: el 19 d’abril i el 3 de maig. El pròxim cap de setmana tindrà lloc la MAMOVA (Marató de Muntanya de València) on alguns dels nostres corriols disputaran tant la marató com la mitja marató. Un repte apassionant que porten preparant durant molts mesos. I com no, recordar-vos que el proper 3 de maig es celebrarà la 3a Carrera de la Dona de Sueca i les inscripcions continuen obertes. Per a més informació, aquest mateix divendres a les 20.00h es realitzarà la presentació a la Casa de la Cultura on tots i totes esteu convidats per descobrir les novetats que incorporem enguany. Però d’aquestes i altres coses més, en sabreu la setmana que ve.
Bona setmana, diversió, salut i a volar!
           
CARLOS MIRAGALL COLOMAR


No hay comentarios:

Publicar un comentario