17 feb 2015

15-02-2015 AMOR I ALTRES COSES…


                       
                        Una persona pot estar boja per amor, boja per córrer o pot estar boja per amor i per córrer. Si juntem aquest dos factors segurament tindrem com a resultat una de les proves més particulars del calendari de l’atletisme popular valencià: la carrera dels enamorats de la Font d’En Carrós. I és que, per tots és sabut, que acabem de passar per un cap de setmana amb un caràcter destacadament romàntic. D’aquesta manera, alguns dels nostres corriols decidiren desplaçar-se fins a aquesta localitat de la Safor on es disputava el ja tradicional trofeu Sant Valentí. Una cursa que enguany celebrava la 12a edició i que comptava amb la particularitat de poder disputar-la amb la teua parella, obtenint així, un xicotet obsequi de l’organització en finalitzar la carrera. Tant és així, que el dissabte es respirava en l’ambient molt d’esport i sobretot molt amor.

                        Fins allí es desplaçaren unes quantes parelles del club, que demostraren la bona sintonia existent entre ells, passant una vesprada molt divertida. Tot i el caràcter lúdic de la competició, alguns aprofitaren per a fer unes grans marques, com Andrea i Dani, que van agafant-li el gustet a les carreres. La resta dels participants van ser, Ernest i Sales, Vicent i Sofi i Lucas i Carlos.
                        Ja en diumenge, les competicions es traslladaven fins a Castelló, Llíber i Benifaió. A la capital de La Plana, els nostres atletes habituals del cross disputaven la penúltima prova del Circuit de Camp a Través. La prova, que enguany celebrava la 36a edició, va destacar per l’alt nivell competitiu. Aquesta vegada, els resultats foren molt dispars i ens hem de fer ressó de la gran actuació de Joan Matoses, que va recuperant sensacions, i de Laura Pérez, que va aconseguir una meritòria 6a plaça. Aquest circuit acabarà la setmana que ve a la localitat veïna d’Algemesí. 

      
Vicen i Alex Sarrano a Lliber.
    Pel que fa als senderistes de Llíber, Pepe Casaudomecq i Àlex i Vicen Serrano no deixaren passar l’oportunitat de participar en la Cursa i Marxa pel Castell d’Aixa. Un meravellós recorregut de 12 quilòmetres pels voltants d’aquesta bellíssima població de la Marina Alta.

          
Damian a la mitja de Benifaió.



    I ja per últim i per això, no menys important, volem destacar la gran actuació de Damian Salvador en la Mitja Marató de Benifaió, on literalment va volar durant els 21 quilòmetres. Damian va aconseguir parar el rellotge en 1h 23 minuts. Un temps estratosfèric i que el va portar a les primeres posicions d’una cursa que comptava amb vora un miler de participants. Conscient d’haver pogut realitzar una millor marca si les condicions atmosfèriques ho hagueren permés, des del CA Corriols volem felicitar-lo per la seua marca i pels èxits que ja ha aconseguit perquè per a nosaltres, “el teu esforç és ja una victòria”. La setmana que ve, més i millor.
     Salut, quilòmetres i a volar!

CARLOS MIRAGALL COLOMAR
CA CORRIOLS SUECA

No hay comentarios:

Publicar un comentario