9 feb 2015

08-02-2015 MAI NO ÉS MASSA TARD…

Córrer és una activitat esportiva practicada per majors i menuts, en pista o en exteriors i que proporciona uns beneficis increïbles a tot aquell que el practica. Tot i això, cadascú ha de saber  quins és el seu objectiu i tindre’l present en tot moment. Pas a pas, quilòmetre a quilòmetre, t’acostaràs al teu destí i l’aconseguiràs. Però, per dalt de tot, no s’ha de perdre la il·lusió i el bon rotllo que suposa disputar cada cap de setmana les diferents proves esportives que s’oferten al llarg de tot el territori valencià.
           
Lorea, Núria i Aina al
velòdrom Lluís Puig.
Comencem. I és que aquest cap de setmana que hem passat ha vingut carregat de diverses proves de diferents modalitats de l’atletisme. Si fem l’anàlisi amb deteniment, ens hem de fer ressó del campionat provincial que es disputava el dissabte passat al velòdrom Lluís Puig de València. El nostre club estava representat per Aina Pérez, en categoria cadet, i Lorea Espasa i Núria Aliaga, en categoria infantil. En aquest tipus de proves hi ha un alt nivell de competició i des del CA Corriols volem donem suport als nostres xiquets per tal d’aconseguir els millors resultats possibles. En el mateix lloc, però en diumenge, Joan Matoses realitzava un control en la distància de 800 metres. Joan havia dispositat moltes esperances i així ho va demostrar realitzant una excel·lent eixida que va pagar poc després donat l’intens ritme de carrera.

Vicen i Cheli.
            Pel que fa als nostres corriols més majors, l’oferta del cap de setmana es dividia entre el trail a La Granadella (Xàbia) i la 8a Mitja Marató de Sueca, organitzada per la falla Via del Materal. Ambdues recorrien la distància de 21 km però totes dos eren totalment diferents. Mentre a Xàbia els corredors gaudien d’una dura, però espectacular cursa pels penyasegats de la Marina, a Sueca, els diferents atletes populars recorrien la marjal i el centre de la ciutat en un traçat semi-urbà. Cal destacar en les dos situacions, l’alta participació del nostre club.

Dani, Tere i Mulet.
Especialment, volem destacar la participació a la mitja marató de Sueca de Teresa Claver, que s’estrenava en la distància i que va recórrer la totalitat de la carrera en companyia del seu home José Mulet i del seu amic Dani Soler. Un gran gest que demostra la pasta de la qual estem fets en aquesta gran família. També posem l’accent en el gran resultat que va obtindre Cheli Fuster, aconseguint la seua millor marca personal parant el temps enmenys de dos hores i demostrant una gran progressió. Enhorabona Cheli!

Caminants per la Granadella.
            Pel que fa a l’experiència a Xàbia, la 3a edició del Trail La Granadella, estrenava també recorregut. Allí, alguns dels nostres corriols realitzaren el seu debut en la distància, com José Pastor i comprovaren la duresa de la prova però amb la satisfacció de contemplar un dels paratges més bonics del País Valencià. I alguns altres s’atreviren a realitzar el recorregut en modalitat de caminada. Als ja habituals Pepe Casaudomecq i Àlex Serrano, es sumaren Paloma Ortells, Loles Palacios, Amparo Viel i Dolores Gomar, demostrant que la febra per gaudir de l’esport no troba límits en ningú.
           
            Per altra banda, a València, Cati Campos representava a la seua empresa i al nostre club en la 4a Carrera de les Empreses Valencianes. Una bona oportunitat per gaudir de la companyia i de la germanor entre les entitats econòmiques. A més, ens fem ressó una setmana més de la participació de Bernardo Ferrer en el 2n Trail de Almedijar. Una carrera de caràcter no competitiu amb l’objectiu de passar una jornada lúdica i gaudint de les magnífiques vistes de la Serra d’Espadà.

Volem destacar per últim, la valentia de totes aquestes persones que decideixen en un moment donat calçar-se les esportives i llançar-se a l’aventura. Com deia una cançó del grup català Sopa de Cabra, “mai no és massa tard per tornar a començar.”

     Salut, quilòmetres i a volar!

PD: Volem enviar una forta abraçada al corriol Toni Clari que està passant per un moment delicat de salut i que confiem que prompte tornarem a vore’l volar per l’asfalt. Ànim!

CARLOS MIRAGALL COLOMAR

No hay comentarios:

Publicar un comentario