28 may 2014

24-05-2014 LA BOLA, CONTROL I ALTRES

Mª José Soler, 3ª sénior
         Sense una competició amb el suficient poder d'atracció per concentrar en ella la majoria dels efectius del club, cada esportista va triar esta jornada d'acord amb els seus interessos i objectius.

        
 Dissabte 24 en activitat federada, la infantil Aina Pérez aconseguia en Alacant una marca de 3'30'' en els 1000 metres llisos, mentre que a Algemesí, Joan Matoses de categoria júnior, parava el crono en 4'50'' en els 1500. Sense pressions i recuperant-se de les contusions patides en una caiguda anterior, Vicen Serrano participava en la volta a peu a Sedaví.

Aina Pérez, MMP en els 1.000 metres.
         També dissabte a Algemesí se celebrava la “I Carrera benéfica contra la enfermedad de Crohn y la colitits ulcerosa” amb l'objectiu de conscienciar la població de la incidència d'estes malalties i recaptar fons per al finançament d'una línia d'investigació a l'Hospital de la Ribera sobre estes patologies digestives. La prova oberta a tot el públic independentment de l'edat, es va desenvolupar sobre un circuit de poc més de 4 quilòmetres i va permetre la participació dels nostres esportistes tant a nivell individual com familiar. Cal destacar la 3ª posició obtinguda per Sonia Carrascosa en la classificació general femenina.

         Diumenge La Serra de les Raboses a Cullera acollia la “Iª pujada a la Bola” prova exigent amb un recorregut de 10.600 metres, puntuable per al circuit de l'Albufera que va atraure un bon nombre de corriols, la majoria dones i en la què la nostra companya Mª José Soler, aconseguia la 3ª posició en la seua categoria.
Carrera benéfica en Algemesí, on participaren
 junts grans i menuts
         A la comarca de la Costera tenia lloc la prova més dura en la què participaven membres del nostre club. En el Trail de la Font de la Figuera amb una distància de 21 quilòmetres, Juan Antonio San Bartolomé i Miguel A. Gorris invertien més de 3 hores en el que és considerat el més exigent del Circuit Trail València, sobre tot pels dos tallafocs que han de quasi escalar els atletes, en els punts quilomètrics 2 i 12.


 • Resultats Font de la Figuera
 • Resultats Bola de Cullera
 • Resultats Carrera Enf. Crohn i colitis (xiquets)
 • Resultats Carrera Enf. Crohn i colitis ulcerosa
 • Resultats Sedaví
 • Resultats Algemesí

 • Resultats Alacant

  No hay comentarios:

  Publicar un comentario