20 may 2014

17-05-2014 FORMENTERA, LLUÍS VIVES ... I MÉS!!

Participants en la mitja i en els 8k de Formentera
Intens cap de setmana amb competicions esportives disperses, que van mobilitzar quasi seixanta atletes del nostre club, el llistat dels quals es faria fatigós si els anomenàrem tots.

La matinal de dissabte, la cursa degana de Sueca amb 34 edicions, organitzada amb il·lusió per l'APA del Col·legi Lluís Vives, va ser l'única que comptà amb participació d'atletes de l'escola del C.A. Corriols. Amaia Enamorado i Laura Iborra destapaven la caixa d'èxits en proclamar-se primera i segona respectivament de la categoria prebenjamí. En esta mateixa carrera, la seua companya Mar Soler va mostrar el seu coratge, alçant-se dues vegades del terra després de sengles aparatoses caigudes i aconseguint entrar encara en la 5ª posició. En esta categoria també participava Enrique Iborra. En benjamins, Lorea Espasa pujava al podi (2ª), Maria Alberola quedava fora per poc (4ª) i molt a prop quedava Arantxa Barquero. I en alevins les germanes Alba i Andrea Soler remataven feina i s'emportaven a casa els trofeus de 1ª i 2ª classificada.

També hi hagué en esta cursa representació d'atletes sèniors d'entre les quals cal destacar la segona posició obtinguda per Blanca Fuentes en la carrera absoluta.

Per la vesprada, 23 atletes del club competien en la veïna illa de Formentera, el darrer paradís de la Mediterrània, en una cursa amb caràcter internacional que la travessa de part a part i que no deixa indiferent ningú. Gaudiren d'una competició magníficament organitzada i de les meravelloses vistes que oferia el seu recorregut. També tornaren amb  trofeus cap a casa ja que Ànima Polo i Laura Pérez aconseguiren l'or en les seues respectives categories i magnífic va ser el resultat aconseguit per David Nadal i Damián Salvador en entrar en meta d'entre els 30 primers. Cal destacar i agrair les atencions i dedicació dels corriols residents a l'illa cap als seus companys.
Volta a peu Lluís Vives

Sofi Sospedra i Vicent Boscà, marit i muller, van provar sort a la mitja marató, també internacional, d'Almansa en la què els enemics són diversos: la calor, el desnivell, la falta de costum de competir en llarga distància per la vesprada i la monotonia de dues voltes en un circuit pràcticament urbà.

Alzira celebrava el seu segon 10k, prova puntuable per al circuit de la Ribera amb un recorregut nou, ràpid, urbà que va atraure 6 atletes del club.


Diumenge pel matí la Volta a Peu a València tancava el cap de setmana esportiu amb una representació de 4 atletes groguets. Dos d'ells, Vicen Serrano i Carlos García, que ja havien participat en competició el dia anterior, afegien a les seues cames, els 8 quilòmetres de recorregut d'esta cursa. Els acompanyaven Xus Ferrús i Elena Ferrando.  No hay comentarios:

Publicar un comentario