4 mar 2014

02-03-2014 TERRERO, XULILLA, OROPESA, VALÈNCIA, OLIVA I AUTONÒMIC JÚNIOR


Pocs atletes del C.A. Corriols de Sueca van participar en competicions tant populars com oficials, el passat cap de setmana. En canvi, la dispersió geogràfica dels esdeveniments esportius, la importància i la duresa de les proves sí que van presentar una alta magnitud. 

En el Campionat autonòmic júnior de pista coberta celebrat al Palau Lluís Puig, debutava Joan Matoses en el 3.000. La por escènica i la inexperiència van ser determinants en la seua actuació (11'07''). En la part positiva, altes dosis de  motivació entrega. 

Els més valents s'enfrontaven a reptes d'altura. Una lluita de 8.300 metres contra els capritxos de la Natura és el que es va trobar Valentí Parrell en la espectacular Pujada al Terrero de Xella (Canal de Navarrés).  


Pitjor ho van tindre Julián León i Vicent Noverjes  en una cursa per muntanya i per si fora poc, de nit. Amb pinta meitat espeleòleg meitat excursionista, els nostres atletes acabaven exhausts els 15.000 metres del recorregut i amb la promesa de tornar l'any que ve. Xulilla, a la comarca dels Serrans, sembla que exerceix sobre ambdós una intensa atracció. 

A Orpesa se celebrava diumenge el Campionat d'Espanya de Clubs de Camp a Través on es donaren cita els millors corredors i corredores de l'especialitat i on participaren dues de les nostres, Laura Pérez en categoria júnior i Andrea Pérez en el cross curt. 

La ciutat de València acollia la seua 15K Oberta al Mar, una cursa que comptà amb més de 5.000 participants, amb eixida i meta en les instal·lacions portuàries i en la què Mª Jesús Ferrús ens va representar. 

Finalment, a Oliva, Luís Momparler corria els 21.097 metres de la Mitja Marató i Belar Vendrell gaudia 10.540 metres de la Quarta de Marató en companyia d'Abelardo, son pare.


Resultats
15K Oberta al mar
Mitja Oliva
Quarta Oliva
Camp.d'Espanya de Cross
Camp. autonòmic júnior
Trail Xulilla
Xella

No hay comentarios:

Publicar un comentario